nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Mann (27) fikk millionbeskjed på hyttetur

Mens kona stod og laget mat på hyttekjøkkenet fikk mannen selveste Telefonen fra Hamar. Det ble dermed servert millionbeskjed over mobilhøyttaleren til fredagstacoen. 

HYTTE-FEIRING: Det lå an til en fin dobbeltfeiring for det unge paret fra Fredrikstad.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:28. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Fredag kveld fant Nabolaget-millionen veien til en 27 år gammel mann fra Fredrikstad kommune i Viken. Han og kona befant seg på hytta med hundene da den uventede Telefonen fra Hamar kom.

1 million til tacoen

– Jeg håper det er en god nyhet, svarer mannen på spørsmål om han aner hvorfor vi ringer fredag kveld.

Mens kona stod og tilberedte fredagstacoen ble Norsk Tipping satt over på mobilhøyttaleren slik at hun også kunne få med seg det som måtte komme.

– Gratulerer så mye! I kveld har du vunnet 1 million kroner i Nabolaget.

Budskapet ble møtt med full jubel i den andre enden, og kona var rask med å informere om at hun hadde bursdag dagen etter. Dermed lå den an til en rimelig bra feiring på hytta.

– Dette går vel i fellesen? ler hun mens mannen svarer bekreftende. 

LES MER: Lørdag 29. oktober kan du bli Lotto-millionær på alderen din

Et deilig sjokk

På spørsmål om hva de tenker å bruke premien på, svarer 27-åringen:

– Det blir å betale litt på lån. Vi er nyetablerte og har lån opp til ørene etter å ha kjøpt hus. Vi tenker også å kjøpe en elbil. 

Det unge ekteparet kunne fortelle at de i bilen på vei opp til hytta hadde sittet og drømt litt om hva de skulle gjøre dersom de vant i for eksempel Lotto. Tilfeldighetene ville altså ha det til at de ble Nabolaget-millionærer samme kveld.

– Det var et sjokk egentlig, men veldig veldig deilig. Man tenker jo at det aldri kommer til å skje, smiler fredrikstadvinneren, som ønsker å være anonym.

– Nå håper jeg bare at søsteren min som bor i nærheten også har spilt.  

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt på mobil. 

Over 10 000 vinnere

Det var ikke bare hovedvinneren fra Fredrikstad som kunne glede seg over fin premie denne fredagen. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Fredrikstad, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spilende naboer:

  • Mann fra Larvik i Vestfold og Telemark – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Tverrelvdalen i Finnmark – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Larvik i Vestfold og Telemark – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Minnesund i Viken – 100 000 kroner 

  • Mann fra Sandefjord i Vestfold og Telemark – 100 000 kroner

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler