nabolaget

Ny millionær ringes i kveld – kanskje i ditt nabolag?

Hvem jubler høyest i kveld – du eller naboen?

NABOJUBEL: Geotagen lander i kveld på ukas hovednabolag, der én vinner sikrer seg 1 million kroner.Foto: Shutterstock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:15. mars 2024

Faktisk kan det skje at begge – og flere – kan få en god grunn til å smile fredag kveld. I ett nabolag er det garantert én heldig spiller som kan ikle seg et millionærsmil.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Ikke første gang

I Nabolaget er det faktisk over 14 000 spillere som vinner stort og smått hver uke. Men det er ingen tvil om at det er millionpremien på fredager som henger høyest for de fleste.

Forrige fredag landet geotagen på Nuvsvåg som ukas hovednabolag. Det er ei lita bygd i Loppa kommune i Finnmark. Her var det en fast Nabolaget-spiller som kunne slippe jubelen løs. Kvinnen var imidlertid litt vanskelig å få i tale. Først på tredje forsøk nådde Telefonen fra Hamar henne.

– Det var noen som vant 1 million i området her før en gang, men da hadde ikke jeg spilt. Det hadde jeg heldigvis i dag, så det kommer jeg til å fortsette med, sa en meget fornøyd vinner av 1 million kroner.

– Dette hadde jeg aldri trodd, sa kvinnen – og la til at det lå an til å bli en riktig så artig fredag.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss fredag

Fredag 15. mars skal det nok en gang trekkes det ut fem heldige vinnere rundt om i landet som sikrer seg en premie på 100 000 kroner.

Den gjeveste premien går likevel til én ekstra heldig vinner som stikker av med hovedpremien i Nabolaget på 1 million kroner.

Ikke nok med det: De nærmeste spillende naboene til disse toppremievinnerne får også premier.

Millionvinnerens nærmeste spillende naboer kan se frem til premier på alt fra 100 000 kroner og ned til 50 kroner, mens de fem andre nabolagene kan vente seg premier fra 10 000 kroner – basert på hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler