eurojackpotvinnerhistorie

Over 160 millioner i førstepremiepotten

Blir du den heldige Eurojackpot-millionæren på fredag?

EUROJACKPOT: Kanskje det er din tur til å bli millionær?Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:9. juli 2019Endret:2. januar 2023

Drømmer du om en tur til varmere strøk, hytte på Sørlandet eller bare litt mer fri? Du kan komme ganske langt med premiepottene i Eurojackpot på fredag. Da kan du nemlig stikke av med ca. 163 millioner kroner dersom du er alene om å vinne førstepremiepotten.

Garantert en norsk Eurojackpot-millionær

Hver uke trekkes uansett én vinner av 1 million kroner, pluss et reisegavekort på 100 000 kroner, ut blant alle innleverte Eurojackpot-rekker hos Norsk Tipping.

Forrige fredag var det en kvinne fra Hønefoss som var den heldige. 

- Vi har nettopp startet ferieturen vår for i år, men nå gleder jeg meg allerede til neste sommer. Da skal jeg ta med hele familien til Kroatia. Det skal bli så fint, sa kvinnen til Norsk Tipping.

Pen andrepremiepott

Det skal godt gjøres å treffe på alle tall i Eurojackpot, men sannsynligheten for en andrepremie er noe høyere, og den er heller ikke verst! Dersom du er alene om å få 5+1 rette på fredag, kan du nemlig vinne ca. 42 millioner kroner. 

Lykke til!

(Vinnersjansen for førstepremien i Eurojackpot er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:1 mill per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler