vikinglotto

Over 200 mill. i kveldens Vikinglotto-pott - er du med?

Får vi en alenevinner i Vikinglotto onsdag, kan vedkommendes bankkontoen fylles med over 200 millioner kroner. 

6+1: Får du inn seks rette pluss vikingtall, blir det garantert en god onsdag.Foto: Lars Petter Pettersen
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:13. desember 2019Endret:2. januar 2023

Vikinglotto-potten har vokst seg stor og god de siste ukene, og er nå på ca. 205 millioner kroner. Forrige uke var det ingen som prikket inn hverken 6+1 eller 6 rette. Det betyr ikke bare en gedigen førstepremiepott, men også en pen 2. premiepott - på ca. 5,1 millioner kroner. 

Spill Vikinglotto her!

Lite søvn

For to uker siden fikk vi en norsk 2. premievinner, da en lettere sjokkert tromsøværing innkasserte over 2,5 millioner kroner. 

- Dette har ikke helt gått opp for meg. Jeg må summe meg litt nå, og jeg tviler på om det blir mye søvn i natt, sa mannen da vi fikk tak i ham

Hvis én norsk spiller stikker av med førstepremien alene denne uka, og dermed sikrer seg over 200 millioner kroner, vil det komme inn på topp 10-lista over de største utbetalingene i Norsk Tipping noensinne.

117 mill. til norsk kvinne

Forrige gang en norsk spiller stakk av med hele potten alene, var onsdag 2. oktober. Da gikk hele 117 millioner til en kvinne. Hun ble, naturlig nok, lettere sjokkert da hun fikk Telefonen fra Hamar

- Vi tror det nesten ikke. Vi har sittet her og pratet om det i kveld, mannen min og jeg, at jeg skulle vinne. Jeg har jo sagt jeg skulle vinne, Jeg har drømt om det både i drømmer og i dagdrømmer. Nei, dette går ikke an, sa hun. 

På spørsmål om hun så for seg å få sove etter at hun hadde fått gledesbudskapet, svarte hun slik: 

- Vi må bare sitte og prate litt nå, jeg og mannen min. Og jeg må forsøke å få sove litt, for jeg må på jobb i morgen, men jeg må si, at dette - dette - er virkelig drømmetelefonen.

Kanskje DU får drømmetelefonen onsdag kveld? Alt du trenger å gjøre for å sikre deg sjansen, er å spille Vikinglotto innen klokka 18.00. 

Spill Vikinglotto her!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill. Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner i Joker er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022 (Norge): 4 921 077

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022 (Norge): 15

  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 30

  • Høyeste premieutbetaling i 2022 (Norge): 124 826 310 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler