eurojackpot

Over 500 mill. i potten: Får vi en ny, norsk mangemillionær?

22,3 millioner gikk til en sjokkert norsk spiller forrige fredag - da i 2. premie. Foran denne trekningen står over en halv milliard kroner klar på toppen av premiefjellet.

GI MEG FEM ... hundre millioner kroner - og litt til.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:2. mars 2022Endret:3. januar 2023

Fredag 25. februar 2022 glemmes ikke med det første for en mann fra Nittedal i Viken. Denne kvelden fikk han Telefonen fra Hamar - med følgende beskjed:

- Gratulerer - du har vunnet 22,3 millioner kroner i Eurojackpot.

Eurojackpot har spillefrist fredag kl. 19.00

Nittedølingen hadde med sine 5+1 rette sikret seg 2. premie sammen med seks utenlandske spillere, og endte altså opp som mangemillionær

Sjokkert

- Jeg er veldig sjokkert, men også glad, fikk vinneren stotret fram da vi ringte ham. 

I tillegg til den heldige karen fra Nittedal, fikk vi to norske millionærer til forrige helg. En kvinne fra Froland i Agder sikret seg 1,9 millioner kroner i 3. premie, mens en kar i 30-åra fra Lillestrøm i Viken sikret seg den nasjonale millionpremien - som deles ut hver fredag. 

- Det er et bra tilskudd til hyttefondet. Mulig noe av premien går til reise. Det åpner seg veldig mange muligheter, sa lillestrømlingen. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny rekord?

Denne fredagen er 1. premiepotten på ca. 568 millioner. Skulle en norsk spiller ta hele potten alene, vil det i så fall markere ny utbetalingsrekord i Norge. 

«Pallen» over de største utbetalingene for Norsk Tippings spill ser ut på følgende måte, og gjelder alle for Eurojackpot:

LES OGSÅ: 2. premiene for norske vinnere i Eurojackpot forsterket gjennom et premiesikringsfond

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler