På hvilken adresse bor neste Nabolaget-millionær?

På hvilken adresse bor neste Nabolaget-millionær?

RINGER ALLTID: Norsk Tipping ringer når man vinner 1 million kroner eller mer, og det kan være lurt å lagre vinnernummeret 625 60 000.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

På hvilken adresse bor neste Nabolaget-millionær?

Et Nabolaget-spill har vinnersjanse hver dag, men det er under hovedtrekningen på fredager det virkelig skjer. Da vinner over 10 000 spillere stort og smått på adressen sin, og én heldig spiller vinner en million.

I Nabolaget er det vinnersjanse hver dag, men det er på fredager at én spiller ender opp med milliongevinst på egen adresse. 17. desember trekkes en ny adresse opp av hatten ved helgens inngang og gjør én heldig norsk spiller til Nabolaget-millionær.
 Forrige fredag gikk ferden til Haugesund – men hvor stopper Nabolaget-pila 17. desember?

Millionær i julestemning

Forrige ukes hovedvinner i Nabolaget, en mann i 30-åra fra Haugesund, hadde kost seg med juleribbe da han plutselig fikk beskjed om at han hadde vunnet 1 million kroner. Han var akkurat ferdig med å rydde unna, og hadde satt seg ned i sofaen for å se TV da Norsk Tipping ringte.

– Nå står jeg bare her og flirer. Er det virkelig sant?

Den nyslåtte millionæren sa at han ikke pleier å levere Nabolaget så ofte.

– Det var litt moro, for tidligere i dag var det en kollega på jobb som leverte spillet sitt. Og han spurte om jeg hadde levert. Det hadde jeg ikke, så jeg slengte inn en kupong. Og så vant jeg på den. Jeg tror jeg må ringe han etterpå, sier han fornøyd.

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problemNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver kveld - hele uka

Selv om det er på fredager millionen går, må man ikke vente helt til hovedtrekning for delta eller vinne i Nabolaget. På ett sju-dagers spill er man med i trekninger også hver dag fram mot fredagens hovedtrekning, hvor en toppremie på 10 000 kroner deles ut. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)
  • Antall millionærer i 2020: 52
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr