flax

NYHET: Prøv lykken i lunsjen med FLAX Kaffepausen

Med en toppremie på 100 000 kroner, kan Kaffepausen gjøre selv den gørreste pause til et lite hverdagslotteri. Vårt ferskeste lodd er nå tilgjengelig i dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner landet over - eller digitalt på nett.

NYHET: Hvert Kaffepausen-lodd har med seg en liten espresso-shot med hverdagsspenning.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:25. januar 2022Endret:3. januar 2023

Mandagsstemning på kontoret? Dersom praten går tregt rundt kaffetrakteren, kan kanskje Flax-loddet Kaffepausen være til hjelp.

Nyheten er siste tilskudd i Flax-porteføljen, og passer perfekt til for eksempel en pause sammen med kollegaer eller kollokviegruppa. Flott å trekke frem når man begynner å miste piffen litt og det er på tide med en oppkvikker. Litt ekstra spenning i hverdagen er sjelden å forakte–og har man hellet med seg, kan man ende opp med premie også.

Slik spiller du: På loddet skraper du først frem tre lykkesymboler, som du deretter skal se om du har i hovedfeltet. Hvis du treffer på det vinner man pengesummen som står under symbolet. 

Inspirasjonen har vi hentet fra et lignende lodd som er godt likt i Danmark. Nå venter vi spent på om også nordmenn ønsker å krydre små og store hverdagspusterom med Kaffepausen fra Flax. Hvor går første toppremie?Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Over 9 millioner premieutbetalinger i 2021

På tvers av hele Flax-porteføljen ble det totalt i 2021 utbetalt svimlende 9,6 millioner Flax-premier, de aller fleste av dem på fysiske skrapelodd. Det er nok ingen overdrivelse å si at det hver dag vinnes små og store summer her til lands på Flax—og nå er altså Kaffepausen et av loddene man kan sette seg ned med når man likevel skal ut og hente kaffekopp og kanelbolle.

Kaffepausen kan kjøpes hos kommisjonær eller på nett, koster 20 kroner og har en toppremie på 100 000 kroner. Vinnersjansen for denne er 1:250 050.

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler