extra

Så mange vinnersjanser har du i Extra

Det er bare Extra-kandidaten som har sjansen på millionpremie, men en Extra-kupong inneholder likevel hele 16 vinnersjanser. Flere av premiene kan ofte ende på sekssifrede beløp.

FØRSTEMANN VINNER: Blir du først til for eksempel ramme eller bilde i Extra, kan det fort bli stort vinnerglis.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:17. juli 2023

I Extra premieres det meste: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker av med gevinster. Aller best er det likevel å bli trukket ut som Extra-kandidat. Da har man sjansen til å klatre premiestigen og kanskje ende opp med en premie på 2 millioner kroner.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Slik spiller du Extra

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har to spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og syv friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag blant alle som har spilt, som får mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere av premiene kan virkelig monne

Det kan være verdt å merke seg at det ikke bare er Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie på tirsdagskveldene: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp.

I forrige uke var det for eksempel to kvinner som fikk første brett. De to kvinnene, fra Trondheim i Trøndelag og Tjeldsund i Troms og Finnmark, sikret seg dermed 143 720 kroner hver.

En kvinne fra Fredrikstad i Viken var alene om å fylle opp tirsdagens første ramme, og sikret seg en premie på 102 655 kroner.

Kveldens største premie gikk til en kvinne fra Karmøy i Rogaland. Hun ble trukket ut som kveldens Extra-kandidat og hadde to av de trukne tallene på spillebrettet sitt, noe som resulterte i en premie på 1 483 875 kroner.

– Jeg er så glad! Det blir nok en feiring senere i sommer. I natt blir det antakelig ikke mye søvn, men det er det verdt, strålte kvinnen etter trekningen.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 1 770 079

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 68 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2022: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 2 000 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler