eurojackpot

Se video: Vant 20 mill. - sliter fortsatt med å forstå det

Det har gått noen dager siden 21-åringen innkasserte 20,3 millioner kroner i Eurojackpot, men fortsatt er det nesten uvirkelig for henne.

Pie ringer EJ-vinnerNorsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:21. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Fredag 18. oktober ble virkelig en uforglemmelig dato for en 21 år gammel kvinne fra Møre og Romsdal. Hun vant andrepremie med sine fem rette hovedtall + ett stjernetall, og vant dermed 20,3 millioner.

Over 500 miill. i potten på fredag - spilll Eurojackpot du også!

Ny PC

Vi tok kontakt med den ferske mangemillionæren noen dager etter at premien var vunnet, og latteren satt fortsatt like løst hos den unge kvinnen.

- Jeg har det veldig bra, men jeg klarer ikke å forstå at jeg har vunnet 20,3 millioner. Det er en ubeskrivelig følelse, sier den glade mangemillionæren.

Til tross for at kvinnen har hatt noen dager å tenke på hva hun skal bruke den store premien på, er det kun få ting som er skrevet i stein.

- Jeg har holdt av noen kroner til ny PC i hvert fall. Det å vinne så mye penger er helt uvirkelig. Man skulle ikke tro at det går an! Tenk å ha så flaks, sier hun.

Spareplaner

Hun legger til at premien uten tvil vil forandre fremtiden i form av økonomisk trygghet - en sikkerhet hun ikke tar for gitt.

- Det gir meg mange muligheter, så jeg skal tenke meg godt om før jeg bruker premien. Jeg skal uansett spare mesteparten av pengene inntil videre.

Vinnerens stemme er fjernet i filmen av hensyn til kvinnens anonymitet.

Får økonomisk og juridisk veiledning

Kvinnen får oppfølging av Norsk Tipping, og sørger også for økonomisk og juridisk veiledning fra Brækhus Advokatfirma, som en nøytral part.

Les mer: Slik fulgte Brækhus opp en vinner av 221 millioner kroner

Spill Eurojackpot her før fredag kl. 19.00

(Vinnersannsynlighet 1. premie er 1:95 mill., 2. premie 1: 6 mill. og nasjonal premie ca. 1:1.250.000 pr. rekke)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler