flaxvinnerhistorie

Cato skulle kjøpe is - endte opp med glohet bilgevinst

- Det var mye som svirret rundt i hodet da jeg så hva som skjulte seg bak BilFlax-loddet, sier sarpingen og ler godt. 

TOMMEL OPP: Cato Walther fra Sarpsborg har all grunn til å være fornøyd etter å ha skrapt frem en splitter ny Volvo.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:25. april 2018Endret:2. januar 2023

Cato Walther og familien var på vei til et vennepar for å grille da de bestemte seg for å stoppe på butikken og kjøpe is og noe å drikke.

- Jeg tok med to BilFlax-lodd også, og tenkte at det kunne vært artig med en helt ny bil. Det var datteren min enig i, sier 45-åringen fra Sarpsborg.

Loddene ble liggende uskrapt et par dager, men mandag kveld bestemte Cato seg for å teste vinnerlykken.

Trodde ikke sine egne øyne

- Jeg trodde jeg så feil da det plutselig dukket opp tre like Volvo-symboler på loddet! Samboeren min satt ved siden av meg, så jeg måtte spørre henne om det betyr at man vinner. 

Det kunne samboeren bekrefte.

- "Da tror jeg jammen meg at jeg har vunnet ny bil", sa jeg. Det var så mye som svirret rundt i hodet akkurat da! Det er jo nesten for godt til å være sant, sier Cato og ler.

Nå er han den nye eieren av en splitter ny Volvo XC60 T8 ladbar hybrid med R-design!

Splitter ny bil til 25 kroner

Østfoldingen forteller at han alltid har hatt et godt øye til Volvo.

- Denne gevinsten er rett og slett midt i blinken. Det er ikke verst å få en splitter ny bil til 25 kroner, jubler han. 

Nå har familien all grunn til å se frem til sommerens bilferie.

- Det blir stor stas å kjøre rundt i denne, sier den fornøyde vinneren.

Cato er årets andre BilFlax-vinner. Tidligere i april vant Vidar fra Suldal samme bil. Det betyr at det nå er seks biler igjen i toppremie på de fysiske loddene som du får kjøpt hos kommisjonæren.

På de digitale BilFlax-loddene er det uendelig mange biler igjen. Loddene tilbys nemlig i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang.

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler