vikinglotto

Dette er Vikinglotto-millionærenes vinnergloser

Det er mange som har fått Telefonen fra Hamar på en onsdagskveld. Vinnerreaksjonene er mange og dette er noen Vikinglotto-millionærers første ord etter at de har fått vinnerbudskapet.

VIKINGLOTTO: Ivar er en av de 1012 som har blitt Vikinglotto-millionær. "Steike tid!" var hans første reaksjon da han fikk Telefonen fra Hamar.privat
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:20. september 2021Endret:3. januar 2023

Onsdag 22. september kan vi få en ny Vikinglotto-millionær. Da følger det en Telefon fra Hamar. Men hvilke ord detter ut av en, når man plutselig blir Vikinglotto-millionær?

Vinnerglosene

Det er ikke unaturlig at vinnere blir stumme når vi ringer, men litt etter litt kommer vinnerglosene. Det er utallige måter å uttrykke glede over å vinne i Vikinglotto. Norsk Tipping sine trekningsredaktører har blant annet notert disse reaksjonene i år:

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Rekontruert vinnersamtale - "Seks siffer e' gøyt"

I 2016 rekonstruerte Herman Flesvig og Jon Sindre Fjellvang en reell vinnersamtale med en låt. Vinneren stakk av med 58 571 665 Vikinglotto-kroner og slik forløp samtalen seg:

(Artikkelen fortsettter under videoen).

 

(Det er Humorkollektivet, bestående av Herman Flesvig, Jon Sindre Fjellvang, Daniel Fure Schwarz og Kristoffer som står bak produksjonen av denne rekonstruksjonen.)Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 

Nye vinnergloser onsdag? Ca. 44 mill i 1. premiepotten 

Mange drømmer om en telefon fra Hamar og onsdag, 22 september, kan det skje. Da ligger det cirka 44 millioner kroner i 1. premiepotten. Siden en heldig kar fra Lunner i Viken sikret seg 2. premiepotten ved forrige trekning, ligger 2. premiepotten nå på cirka 1,4 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler