eurojackpotfremside

113 millioner kroner i potten i Eurojackpot – hvor ville du reist?

Andrepremievinneren som vant 35 millioner kroner sist fredag ønsket seg langt av gårde for en del av premiepengene. Hvor ville du selv reist dersom du skulle være så heldig å kapre en toppremie i Eurojackpot?

REISEPLANER: Særlig ett resiemål stod høyt på lista for nordlendingen som vant 35 millioner kroner i Eurojackpot fredag.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. april 2023

Det er de aller færreste forunt å vinne millionpremie i Eurojackpot, og særlig åtte- eller nisifrede beløp. Hva man vil gjøre med en slik premie har nok imidlertid de aller fleste fundert over på et tidspunkt. Til tross for sjokket hadde nordmannen som vant 35 millioner kroner på fredag et par planer fremme i pannen allerede.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

«The land down under»

På spørsmål om premieplaner tenkte nordlendingen høyt:

– Nå åpnes det jo for mye fantastisk fint. Jeg kunne gjerne tenke meg en reise, i hvert fall. Jeg vil gjerne til Australia. Jeg kunne absolutt tenke meg å reise rundt i verden.

Det kom til å bli vanskelig å få sove, trodde nordlandsmannen – men det var helt i orden, forsikret han.

– Jeg har jo hørt om andre som vinner. Jeg tenkte på det i dag faktisk, hvordan det måtte føles å vinne så stort. Nei, det kan ikke være sant. Jeg har tippet i alle år, og man tenker jo at det er en liten sjanse, men jeg ser aldri på kupongen. Jeg har tenkt at «dersom det blir noe, så ringer de», humret han.

– Jeg føler meg helt borte vekk. For en fantastisk overraskelse, la han strålende til.

– Du verden, for en kveld.

PSST! Vi ringer ca. 48 ekstra Lotto-millionærer i årets første Supertrekning

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fersk første- og andrepremiepott

Tirsdag 4. april vil det ligge ca. 113 millioner kroner i førstepremiepotten i Eurojackpot. Andrepremiepotten anslås til ca. 15 millioner kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler