eurojackpot

Eurojackpot på fredag: Ca. 100 mill. i potten

Fredag 4. februar er det igjen duket for Eurojackpot. Uavhengig av om noen tar de store pottene eller ikke, skal 1 million kroner deles ut i nasjonal tilleggspremie til en heldig norsk spiller eller andelsbank.

LOV Å HÅPE: Å kalle vinnersjansen i Eurojackpot lav er en kraftig underdrivelse, men den er aldri null - i alle fall så lenge man husker å legge inn en kupong.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. februar 2022Endret:3. januar 2023

Det var ingen nordmenn som klarte å gjette seg frem til verken 1. eller 2. plassen i Eurojackpot forrige fredag, men kvelden ble ikke uten vinnere: Én heldig slovener fikk kloa i hele 1. premiepotten på 111 635 670 kroner, og sitter trolig i fullstendig sjokk ennå. Ellers ble selvfølgelig også den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner delt ut.

Andelsbank tok millionen

En andelsbank delte den nasjonale tilleggspremien forrige fredag. Ti heldige spillere vant dermed 100 000 kroner hver og kunne ta helg med brede vinnerglis.

Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. Når man deltar i større systemspill, øker muligheten for å få en eller flere premier ettersom systemer dekker flere kombinasjoner av tall. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst.

Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker.

Les mer her: Slik fungerer Andelsbank i EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter neste fredag

Fredag 4. februar er det igjen duket for trekning i Eurojackpot. 1. premiepotten vil da igjen ligge på ca. 100 millioner kroner. 2. premiepotten vil være på ca. 18 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler