eurojackpot

Eurojackpot tirsdag: Ca. 656 mill. i potten

Premiesjansene i Eurojackpot er knøttsmå, men de er aldri null. Skulle en nordmann ta potten tirsdag, vil premirerekorden øke med over 100 millioner kroner.

GREIT Å LAGRE: Dersom man lagrer vinnernummer 625 60 000 slipper man at gode nyheter havner i telefonsvar.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:4. desember 2022Endret:10. januar 2023

Det skal ekstremt mye til for å sikre seg en førstepremie i Eurojackpot. Forsvinnende små sjanser hører med når man spiller om de virkelig store pottene.

Og førstepremiepotten har blitt voldsom: Ca. 656 millioner kroner er å finne i førstepremiepotten tirsdag 6. desember. Andrepremien på 20 millioner kroner er heller ikke noe å kimse av. I tillegg deles det alltid ut en nasjonale tilleggspremie på 1 million kroner.

Andelsbank gir deg høyere vinnersjanser

Nå som potten er kommet godt over en halv milliard kroner, er det på tide å minne om at Norsk tipping tilbyr andelsbank i Eurojackpot. Her kan du levere kupong sammen med ni andre spillere for noe høyere vinnersjanse. Skulle dere vinne, er du sikret en tidel av premien. 

Det er ikke lenge siden en norsk andelsbank sikret premieregn i Eurojackpot. En av de som vant var en lettlivet bergenser, en kvinne i 30-årene fra Oslo.

– Ventet på denne telefonen hele mitt liv

– Det er helt vilt! Shit pomfritt, lo den ferske Eurojackpot-millionæren da Norsk Tipping ringte onsdag morgen. Kvinnen hadde vært opptatt med å legge barna da telefonen først ringte tirsdag kveld, og svarte derfor ikke.

– Jeg hadde lagret nummeret, men så tenkte jeg «hvorfor i all verden ringer Norsk Tipping til meg på en tirsdag». Glemte helt at det var Eurojackpot. Det er helt utrolig. Dette er en telefon jeg har ventet på hele mitt liv, stråler kvinnen før hun bryter ut i latter.

Ny-millionæren fra Oslo forteller at hun ikke pleier å spille Eurojackpot på tirsdager, men at det akkurat denne uken hadde blitt et unntak.

– Mannen min foreslo at vi burde spille tirsdag også, så det viste seg jo å være veldig lurt. Kan du si summen en gang til? Dette skjer jo virkelig ikke, jubler hun.

Hva premien skal gå til har hun foreløpig ingen store planer for.

– Det er jo penger som kommer godt med og hjelper litt i hverdagen. Vi har snakket om å ta en påsketur også, men nå blir det uten tvil en ekstra fin påsketur. Det skal vi unne oss nå, slår hun fornøyd fast.

– Det er helt utrolig. Tenk at dette skjer? Det skjer jo aldri! Avslutter den blide og glade osloenseren, før hun igjen bryter ut i en hjertens latter.

LES MER: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillegrenserNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Garantert én million-utbetaling tirsdag

Tirsdag 6. desember er det igjen klart for Eurojackpot. Leverer du inn en kupong før kl. 19.00 samme kveld har du et lodd med i hatten om både førstepremiepotten på ca. 656 millioner kroner, samt den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. 

Vi kan ikke garantere at verken første- eller andrepremiepotten ryker, men vi kan si med sikkerhet at den nasjonale millionen skal ut til en heldig spiller, andelsbank, eller et andelslag.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler