eurojackpot

Eurojackpot tirsdag: Ca. 98 mill. i potten

Fellesferien er over og for de fleste av oss har nok høstens mange gjøren og laden for alvor begynt å manifestere seg. Kanskje kan drømmen om en storfangst i Eurojackpot holde liv i sommergløden en stund til?

BRUKBAR: Førstepremiepotten i Eurojackpot er satt tilbake til start, men holder til grei feiring likevel: Ca. 98 millioner kroner ligger klare til den eller de som klarer 5+2 rette tirsdag.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:15. august 2022Endret:3. januar 2023

Kun to nordmenn sikret seg millionpremier i Eurojackpot forrige uke med hver sin nasjonale premie på 1 million kroner. Byr tirsdag på flere millionærer? Vi krysser som alltid fingrene. 5+2 rette tall kreves for å ta en førstepremie, mens 5+1 rette holder til andrepremie.

Hvis en av våre spillere har 5+1 rette, vil Norsk Tipping forsterke premiebeløpet som denne spilleren får utbetalt. Størrelsen på dette ekstra beløpet vil variere og er avhengig av hvilket beløp som er spart opp mellom hver spilleomgang. Hvis du pleier å sjekke resultater i Eurojackpot kan du ofte se at de norske andrepremievinnerne får utbetalt litt mer enn de andre vinnerne – da er det altså denne forsterkningen som er i spill.

Bilen streiket – så vant hun Eurojackpot-millionen

Eurojackpot fredag kunne by på én heldig polsk storvinner av 448 millioner kroner og fire andrepremie-vinnere, tre fra Tyskland og en fra Finland, som fikk 4,6 millioner kroner hver. Kun én nordmann fikk et seks-sifret beløp å juble over da en heldig kvinne fra Holmestrand i Vestfold snappet opp den nasjonale tilleggspremien.

– Har jeg vunnet nå da, lurte hun på da Telefonen fra Hamar presenterte seg. I bakgrunnen satt sønnen med store ører. Det var han som hadde kjøpt vinnerkupongen for henne på butikken.

Hun får beskjed om at hun akkurat har vunnet 1 million kroner.

– Kjempebra! Det passer jo midt i blinken, utbryter hun forundret.

Har du noen planer om hva du vil bruke premien på?

– Ny bil, roper sønnen i bakgrunnen. Det skulle nemlig vise seg nemlig at doningen til vår kvinne i Holmestrand nylig hadde gått ut i streik.

– Den skulle på verksted nå om en uke, faktisk. Men nå blir det ny isteden, fastslår hun fornøyd.

PSST! Spiller du fast på Eurojackpot? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye vinnersjanser tirsdag

Allerede tirsdag 16. august er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Førstepremiepotten vil her ligge på ca. 98 millioner kroner mens andrepremien anslått til ca. 22 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler