eurojackpot

Eurojackpot i kveld: Ca. 352 mill. i 1.premiepotten

En heldig Oslo-kvinne fikk en særdeles fin avslutning på ferieturen sin tirsdag da telefonen ringte fra Norsk Tipping på Hamar. Fredag 22. april deles en ny million ut–og kanskje ryker også de ordinære pottene? 

GULLFIN: Selv om sjansene er bittesmå, er det lov å drømme om toppremie i spillet med de virkelig store pottene.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:20. april 2022Endret:3. januar 2023

De nye tirsdagstrekningene legger ingen demper på Eurojackpots faste helgeinnslag. Fredag er det igjen klart for trekning i det finske hovedkvarteret, med over 300 millioner kroner i potten for de som eventuelt klarer 5+2 rette. Blir det feststemning her hjemme 22. april?

Fikk telefon fra Hamar på «Granca»

Det ble ingen ordinære vinnere under forrige trekning, men den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner fikk mange bein å gå på. En andelsbank bestående av 10 spillere delte potten, en av dem Margretha Lervik (26) fra Oslo. Hun befant seg på kjærestetur på Gran Canaria da Telefonen fra Hamar ringte med den hyggelige beskjeden om at hun kunne reise hjem til 100 000 kroner ekstra på kontoen.

– Oi, så gøy. De kommer godt med, svarer hun.

26-åringen og kjæresten hadde allerede vært en uke på den spanske ferieøya og skulle dra tilbake til hovedstaden samme natt. Dermed ble kanskje avslutningen på ferien enda litt triveligere enn de hadde sett for seg.

På spørsmål om hva hun ønsker å bruke premien på, kommer det kjapt fra Lervik med påfølgende latter:

– Enda en ferie, tenker jeg. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Eurojackpot har nå to trekninger i uken

To trekninger ukentlig er en av endringene som kom på plass i Eurojackpot fra 25. mars. I tillegg har maksimal 1. premiepott økt til godt over 1 milliard kroner, og dersom ingen tar potten nå på fredag, ville man være ett steg nærmere.

Ca. 352 mill. i fredagspotten

Siden ingen klarte å gjette seg til verken 1. eller 2. premien på tirsdag, har begge pottene vokst kraftig til fredag 22. april: 1. premiepotten vil være på ca. 352 millioner kroner. 2. premiepotten er på ca. 34 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler