eurojackpot

Eurojackpot fredag: Ca. 352 mill. i 1. premiepotten

Helgen er her – og det samme er ukas Eurojackpot-trekning.

JUBELSTEMNING?: Slike scener kan man lett forestille seg for de som har hellet med seg i Eurojackpot.adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:17. juni 2021Endret:3. januar 2023

Det ble en romantisk middag litt utenom det vanlige for Simon Engjaberg Øye (38) fra Ørsta da han forrige fredag ble oppringt fra Hamar. Bak vinnernummeret 625 60 000 ventet gladbeskjeden: Han hadde delt den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot med et andelslag, og var sammen med ni andre spillere blitt 100 000 kroner rikere.

– Dette passer veldig bra. Vi holder på å bygge hytte i Stryn. I dag har vi vært på inspeksjon og benyttet derfor anledningen til å ta en date her, fortalte han fornøyd.

- Nå blir det bra møblement til hytta, og så må vi ferie litt ekstra i kveld.

Minst én norsk vinner

Med mindre det skjer som med Øye, at et andelslag tar tilleggspremien og deler den, blir det alltid en norsk millionær under Eurojackpot-trekningene. Én million kroner er satt av til det spillende norske publikum, og legger man inn en rekke før spillefristen, har man alltid automatisk et lodd i hatten.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ryker 1. premiepotten?

Det gikk hull på både 2.- og 3. premiepottene 11. juni, men 1. premiepotten i Eurojackpot står fortsatt støtt. Om den får ben å gå på 18. juni vet ingen, men den begynner å bli brukbar: ca. 352 millioner kroner ligger klare dersom noen prikker inn alle riktige tallene. 2. premiepotten ligger på ca. 25 millioner kroner.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler