eurojackpotfremside

Eurojackpot: Ca. 142 millioner kroner i potten

Har du gyldig kupong inne til trekning tirsdag, er det om ikke annet, en ørliten sjanse for at du får kjenne på hvordan det er å finne ubesvarte anrop fra Norsk Tippings vinnernummer.

FIKK ANBEFALING: En av helgas andrepremievinnere i Eurojackpot hadde spilt på oppfordring fra en kompis.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:27. februar 2023

Dersom man vinner 1 million kroner eller mer, ringer Telefonen fra Hamar for å gratulere. Vinnernummeret 625 60 000 vil da lyse opp på skjermen slik det gjorde for to norske ny-millionærer etter Eurojackpot-trekningen fredag. Kanskje en idé å lagre nummeret først som sist, så stiller man i alle fall litt forberedt?

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vant 2,6 millioner kroner i andrepremie: – Ble «rar i blikket»

Det er ikke hver dag man sjekker ubesvarte anrop på telefonen og finner ut at det er selveste Norsk Tipping som har ringt. En av de to andrepremievinnerne i helgens Eurojackpot-trekning, en mann i 40-årene fra Siljan, var i hyggelig lag med naboene da telefonen ringte fredag, og unnlot først å svare.

– Men jeg sjekket jo nummeret etter hvert, og da merket jeg brått at pulsen steg, fortalte han da Telefonen fra Hamar ringte for andre gang.

– Naboen satt her og så at jeg ble litt rar i blikket, fortalte han muntert.

Den andre andrepremievinneren, en mann i 20 årene, fortalte at det kun var andre gang han spilte Eurojackpot, og at han hadde begynt å levere på oppfordring fra en venn.

– Jeg har tippet litt tidligere, men ble nylig anbefalt av en venn om at kanskje Eurojackpot kunne være noe. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si nå, lo han.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tirsdagspottene

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag 28. februar. Her vil det ligge ca. 142 millioner kroner i førstepremiepotten mens andrepremiepotten blir på ca. 10 millioner kroner.

Lykke til!

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler