eurojackpot

Eurojackpot tirsdag: Ca. 181 mill. i potten

De fleste har kanskje nå fått med seg at Eurojackpot har fått trekning også tirsdager. Hvem sikrer seg millionen under den tredje tirsdagstrekningen noensinne? Og overlever 1. premiepotten på ca. 181 millioner kroner?

HVERDAGSFEST: Tirsdager behøver ikke være kjedelige! Nå har spillet med de store pottene to trekninger i uka.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:10. april 2022Endret:3. januar 2023

Eurojackpots nye tirsdagstog suser videre. Nå er det klart for trekning nummer tre i denne nysatsingen, og i tillegg til de ordinære potten ligger det som vanlig klar en nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner som skal deles ut til en norsk spiller eller andelsbank.

Uhell i Flax, kjempeflaks i Eurojackpot

Den nasjonale tilleggspremien behøvde ikke reise langt under forrige trekning fredag 8. april. Millionen gikk til en heldig kvinne i 30-årene fra Hamar som knapt kunne tro det hun hørte da hun fikk beskjeden.

– Nei! Å herlighet. Å guri meg, utbryter vinneren, som hadde levert kupongen et skarve kvarter før spillefrist.

– Dette må være den beste telefonen jeg har fått.

Hun forteller at hun hadde kjøpt Flax tidligere på dagen. Da ingen av loddene viste seg å inneholde gevinst, slengte hun inn en kupong for Eurojackpot–og her slo altså flaksen til som bare det.

– Jeg har ingen umiddelbare planer, sier hun om premien.

– Her må vi nok ta oss litt tid til å tenke på hva vi skal gjøre først.

LES MER: Supertrekning - tenk å ringe 50 millionvinnere på en kveldNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tirsdagens premiepotter

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag 12. april. Da vil 1. premiepotten ligge på ca. 181 millioner kroner mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 11 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler