extrafremside

Extra: Så mye kan du vinne

Det er bare Extra-kandidaten som har sjansen på millionpremie. Extra-kupongen inneholder imidlertid hele 16 vinnersjanser, og noen av dem kan virkelig monne.

FØRSTEMANN: Kun én spiller blir Extra-kandidat, men også premiene for for første ramme, bilde eller brett kan gi god grunn til å juble i Extra.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. april 2023

Tirsdagskvelden nærmer seg og det samme gjør Extra, med nye sjanser til å vinne opptil 2 millioner kroner for den som skulle være så heldig å trekkes som Extra-kandidat.

Det er imidlertid mange flere premier man kan vinne i bingolignende Extra: Visste du for eksempel at du kan vinne over 100 000 kroner dersom du blir alene om å ha første brett eller ramme?

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Hvor mye kan man vinne?

Hvor mye hver enkelt premie i Extra gir, kommer an på omsetning og hvor mange det blir om beinet på hver premiepott. I forrige uke var det Bergen som hadde all Extra-flaksen: Vinnerne av første bilde, første ramme og første brett var alle menn fra Bergen.

Første bilde gav to premier på 30 670 kroner, første ramme resulterte i en premie på 102 245 kroner og første brett ga en utbetaling på 286 295 kroner.

Til Extra-kandidaten er det alltid sjanse for opptil 2 millioner kroner i toppremie. I forrige uke var det en mann fra Gildeskål i Nordland som fikk sitt spillebrett satt i sving og vant 1,2 millioner kroner.

PSST! Vi ringer ca. 48 ekstra Lotto-millionærer i årets første Supertrekning

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Slik spiller du

I Extra trekkes det 47 av totalt 75 tall. Akkurat som i bingo forholder man seg til spillebrett, hvor hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. En kupong har 2 spillebrett.

  • Første bilde går til første spiller(e) som fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet

  • Første ramme vinnes av den eller de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet

  • Første brett vinnes av den eller de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall

  • Bilde vinnes av samtlige som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 Extra-tallene er trukket

  • Ramme vinnes på samme måte som bilde: alle som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet etter at Extra-tallene er trukket

  • Brett vinnes av samtlige som har fylt hele spillebrettet ved trekningens slutt

I tillegg trekkes det ut en Extra-kandidat hver tirsdag som får muligheten til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. Kort sagt vinner over 20 000 personer smått og stort hver tirsdag.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler