extra

Extra: 16 vinnersjanser i én kupong

Det er ikke bare Extra-kandidaten som sikrer seg en fin premie på tirsdager. Bingo-lignende Extra har i alt 16 vinnersjanser, og det er slett ikke uvanlig at noen av premiene bikker over 100 000 kroner.

MANGE PREMIER: Første ramme er en av premiene man kan vinne i bingo-lignende Extra. I forrige uke ble en oslomann alene om å ha første ramme og sikret seg med det en premie på 113 860 kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:10. april 2022Endret:3. januar 2023

Extra-kandidaturet er fort den gjeveste av premiene under Extra-trekningen på tirsdager. Her kan man vinne opptil 2 millioner kroner, med mulighet for selv å være med på tv-trekningen dersom man ønsker det.

Det er imidlertid ikke bare småsummer i de andre Extra-premiene. Første ramme, første bilde og første brett kan til tider gi ganske fine premier, de også. I forrige uke var for eksempel en mann fra Oslo alene om å ha første ramme og fikk med det en premie på 113 860 kroner. To spillere fikk første brett og 159 405 kroner hver. 

Det er med mange ord flere vinnersjanser i Extra som det faktisk kan monne litt av. Her kan du sjekke flere tidligere resultater i Extra.

Bobler og Extra-trekning – vant over en halv million

Extra-kandidaten fra Tønsberg var på vei hjem fra jobb da Norsk Tipping ringte for å fortelle at han hadde sikret seg 200 000 kroner i inngangspremie. I tillegg hadde han nå sjansen til å heve inngangssummen til 2 millioner kroner dersom Extra-tallene ble å finne på spillebrettet.

Helt til topps gikk det ikke for vår mann i Tønsberg, men det ble ikke så verst premie likevel: med to riktige på spillebrettet, havnet han nest øverst på premiestigen og endte med 675 000 kroner i premie.

– Nå er det god stemning her, sier mannen umiddelbart når vi ringer han opp etter trekningen.

– Jeg fortalte kona at jeg hadde snakket med Norsk Tipping på vei hjem, og viste frem nummeret på mobilen. Det hadde jeg lagret som "Storgevinst Norsk Tipping". Hun ble naturligvis overrasket, så vi bestemte oss for at vi måtte åpne en flaske bobler og følge med på trekningen, forteller han lattermildt.

Nå blir det Spania-tur, kunne han fortelle.

– Vi får se om det blir bolig etter hvert. Premien er god å ha i bakhånd uansett. Alt i alt har dette vært en veldig god dag.

LES MER: Supertrekning i Lotto: 50 ekstra millionsjanser påskeaftenNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny Extra-trekning 

Neste Extra-trekning er tirsdag 12. april. Skulle man her være så heldig og ende opp på andre enden av Telefonen fra Hamar, vil man som mannen fra Tønsberg sikre seg en fin inngangspremie og i tillegg ha sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler