extra

Her bor det flest Extra-millionærer

Forrige ukes Extra-millionær føyer seg fint inn i premiestatistikken for Vestland fylke, som har nest mest vinnere. Hvordan ligger ditt fylke an?

VI RINGER: Hvor bor den heldige Extra-spilleren som får sjansen på opptil 2 millioner kroner tirsdag?Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:March 12, 2023

Trofaste Extra har rullet og gått siden 1978 og har etter hvert bydd på en del millionærer: Totalt 601 vinnere av én million kroner eller mer er i skrivende stund registrert i Norsk Tippings premiestatistikk. Lenger ned i saken kan du se hvordan det står til med fordelingen i ditt fylke.

Sikret millionpremie i Extra: – Nærmest på gråten

Det er de aller færreste forunt å ta kvelden med 1,2 millioner kroner på vei inn på konto, men sånn ble faktisk forrige tirsdag for en heldig mann fra Bergen.

– Broren min sa jeg måtte følge med på Extra-trekningen, og der sa de jo etter hvert at det var en mann fra Bergen som ikke tok telefonen som var kveldens Extra-kandidat. Da tenkte jeg: «Det må jo være meg!», lo han sjokkert da Telefonen fra Hamar fikk fatt i ham etter trekning.

– Nå er jeg så glad at du aner ikke. Jeg er nærmest på gråten. Det er ekstra gøy at dette er et fast brett som jeg har spilt i en årrekke. Fantastisk. Ekstra gøy å vinne litt ekstra – på fast rekke i Extra.

Han forklarte at pengene ville gå med til anskaffelse av leilighet.

– Det er noe jeg har sett fram til lenge. Det eneste problemet nå er at jeg sikkert ikke kommer til å få sove før klokken fire i morgen, humret han avslutningsvis.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00