extra

Her bor det flest Extra-millionærer

Forrige ukes Extra-millionær føyer seg fint inn i premiestatistikken for Vestland fylke, som har nest mest vinnere. Hvordan ligger ditt fylke an?

VI RINGER: Hvor bor den heldige Extra-spilleren som får sjansen på opptil 2 millioner kroner tirsdag?Foto: Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:12. mars 2023

Trofaste Extra har rullet og gått siden 1978 og har etter hvert bydd på en del millionærer: Totalt 601 vinnere av én million kroner eller mer er i skrivende stund registrert i Norsk Tippings premiestatistikk. Lenger ned i saken kan du se hvordan det står til med fordelingen i ditt fylke.

Sikret millionpremie i Extra: – Nærmest på gråten

Det er de aller færreste forunt å ta kvelden med 1,2 millioner kroner på vei inn på konto, men sånn ble faktisk forrige tirsdag for en heldig mann fra Bergen.

– Broren min sa jeg måtte følge med på Extra-trekningen, og der sa de jo etter hvert at det var en mann fra Bergen som ikke tok telefonen som var kveldens Extra-kandidat. Da tenkte jeg: «Det må jo være meg!», lo han sjokkert da Telefonen fra Hamar fikk fatt i ham etter trekning.

– Nå er jeg så glad at du aner ikke. Jeg er nærmest på gråten. Det er ekstra gøy at dette er et fast brett som jeg har spilt i en årrekke. Fantastisk. Ekstra gøy å vinne litt ekstra – på fast rekke i Extra.

Han forklarte at pengene ville gå med til anskaffelse av leilighet.

– Det er noe jeg har sett fram til lenge. Det eneste problemet nå er at jeg sikkert ikke kommer til å få sove før klokken fire i morgen, humret han avslutningsvis.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Her bor det flest Extra-millionærer

Ikke overraskende er det storfylket Viken som topper millionærstatistikken i Extra, men det er faktisk forrige vinners fylke, Vestland, som tar andreplassen. Slik ser fylkesfordelingen av Extra-millionærer ut siden oppstarten i 1978:

FylkeExtra-millionærer
Viken113
Vestland90
Trøndelag59
Innlandet 52
Vestfold og Telemark51
Nordland48
Rogaland43
Møre og Romsdal40
Troms og Finnmark38
Oslo37
Agder25

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Alltid 2 millioner kroner i Extra-potten

Neste Extra-trekning skjer tirsdag 14. februar, med nye premiesjanser på både bilde, brett, ramme og ikke minst Extra-kandidaturet med inntil 2 millioner kroner i premie.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler