extrafremside

Extra på tirsdag: Så mye kan du vinne

Det er bare Extra-kandidaten som har sjansen på millionpremie men de andre Extra-premiene kan fort være verdt et forsøk, de også.

FØRSTEMANN VINNER: Blir du først til for eksempel ramme eller bilde i Extra, kan det fort bli stort vinnerglis.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:26. februar 2023

Tirsdagskvelden nærmer seg og det samme gjør Extra, med nye sjanser til å vinne opptil 2 millioner kroner for den som skulle være så heldig å trekkes som Extra-kandidat. Det er imidlertid mange flere premier man kan vinne i bingolignende Extra. Visste du for eksempel at du fort kan vinne over 100 000 kroner dersom du blir alene om å ha første brett, bilde eller ramme?

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Hvor mye kan man vinne?

Hvor mye hver enkelt premie i Extra gir, kommer an på omsetning og hvor mange det blir om beinet på hver premiepott. I forrige uke var det én spiller om første brett og en premie på 298 105 kroner. Én vinner ble det også på første ramme, hvor en heldig kvinne vant 106 465 kroner. Tre spillere hadde første bilde og vant 21 290 kroner hver.

Til Extra-kandidaten er det alltid sjanse for opptil 2 millioner kroner i toppremie.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Slik spiller du

I Extra trekkes det 47 av totalt 75 tall. Akkurat som i bingo forholder man seg til spillebrett, hvor hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. En kupong har 2 spillebrett.

  • Første bilde går til første spiller(e) som fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet

  • Første ramme vinnes av den eller de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet

  • Første brett vinnes av den eller de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall

  • Bilde vinnes av samtlige som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 Extra-tallene er trukket

  • Ramme vinnes på samme måte som bilde: alle som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet etter at Extra-tallene er trukket

  • Brett vinnes av samtlige som har fylt hele spillebrettet ved trekningens slutt

I tillegg trekkes det ut en Extra-kandidat hver tirsdag som får muligheten til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. Kort sagt vinner over 20 000 personer smått og stort hver tirsdag.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler