extra

Extra: Ukens luneste trekning

Tirsdag kan man finne roen i godstolen når ukens luneste trekning atter en gang går av stabelen. Har Extra-kandidaten tallene som skal til for å nå 2 millioner kroner?

TA TELEFONEN: Dersom nummeret 625 60 000 lyser opp på skjermen tirsdag kveld, bør man svare. Da er det nemlig Norsk Tippings vinnertelefon som er på ferde.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:27. november 2021Endret:3. januar 2023

I Extra er det mange premier: alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker av med gevinster. Aller gjevest er det likevel å bli trukket ut som Extra-kandidat. Da har man sjansen til å klatre premiestigen, og kommer man helt til topps vil man ende opp med hele 2 millioner kroner.

Så på trekning–skjønte ikke at han hadde vunnet

Det kunne ikke gått stort bedre for Extra-kandidaten fra Larvik under tirsdagens Extra-trekning 23. november. Han fløy helt til topps og vant 2 millioner kroner – uten en gang å vite at han var med i trekningen. Det fikk han nemlig ikke vite før dagen etter, dette til tross for at han faktisk så på trekningen da den foregikk.

Telefonen fra Hamar fikk ikke tak i den heldige vinneren før dagen etter. Da var han ute og kjørte bil.

– Nå må jeg kjøre til siden. Nå ble jeg så glad, sier mannen, som altså hadde fått med seg Extra-trekningen kvelden før men likevel vært lykkelig uvitende om at han var blitt millionær.

– Jeg fikk jo med meg trekningen, men det slo meg ikke at det kunne være meg som var Extra-kandidaten. Det var noe galt med telefonen min i går, så det var nok derfor dere ikke fikk tak i meg, forteller han.

– Nå gleder jeg meg til å fortelle det til kona, humrer han fornøydNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Nye sjanser hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong og sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. Neste Extra-trekning er tirsdag 26. oktober.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen. Det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler