extrafremside

Vant 1,5 millioner i Extra – i kveld kan det bli din tur

Forrige ukes Extra-kandidat fra Trøndelag vant over 1,5 millioner da spillebrettet hans ble trukket ut. På tirsdag er det nye muligheter til å sikre seg toppremien på inntil 2 millioner kroner.

HOPPENDE GLEDE: Hvem får den hyggelige Telefonen fra Hamar på tirsdag?Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:20. februar 2023Endret:21. februar 2023

Ved hver Extra-trekning ender én heldig og tilfeldig spiller opp som Extra-kandidat. Med tittelen følger sjansen til å stikke av med inntil 2 millioner kroner samme kveld. Tirsdag 14. februar var det en heldig mann fra Grong som fikk prøve seg.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

– Akkurat nå føler jeg ikke så mye

På selveste valentinsdagen ble grongmannen trukket ut som Extra-kandidat blant alle som hadde spilt Extra før spillefristen.

På toppen av premiestigen lå 2 millioner kroner, og for å nå dit måtte mannen ha tre av de seks tilfeldig trukne tallene på sitt spillebrett.

Helt til topps nådde han ikke, men han hadde to av tallene og det var nok til at han kunne glede seg over nøyaktig 1 504 605 kroner.

Så var det store spørsmålet: Hvordan føles det å vinne 1,5 millioner kroner på en ellers vanlig tirsdag?

– Akkurat nå føler jeg ikke så mye ettersom det er så ferskt, men det kommer nok etter hvert, lo den sindige millionæren da Norsk Tipping stilte ham spørsmålet etter trekning.

Han kunne også legge til:

– Jeg så jeg hadde vunnet 1,5 millioner kroner. Jeg fikk litt sjokk da. Jeg skrek ikke høyt, men det var litt jubel.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

2 mill. på tirsdag

Litt jubel kan det også bli tirsdag 21. februar. Da ligger det som alltid 2 millioner klar dersom Extra-kandidaten klatrer helt til topps. Vi kan ellers by på 15 andre vinnermuligheter på samme kupong.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler