nabolaget

Hvor bor ukens Nabolaget-millionær?

Fredag kveld trekkes en ny adresse opp av hatten og gjør én heldig norsk spiller til Nabolaget-millionær. Hvor stopper Nabolaget-pila denne gangen?

MANGE VINNERE: Det er ikke bare hovedvinneren som gjør det skarpt i Nabolaget. Premier på alt fra 100 000 kroner til en femtilapp ligger klare før hovedtrekning fredag.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:18. oktober 2021Endret:3. januar 2023

I Nabolaget er det trekninger hver dag, men det er på fredag hovedpremien deles ut: 1 million kroner til én ekstra heldig norsk adresse, med fine premier til de spillende naboene som bor rundt. Hvor går turen 22. oktober?

Ble millionær mens han pakket hockeybagen

I forrige uke var det en siddis i 40-åra som tok hjem den gjeveste premien i Nabolaget. Han var i ferd med å pakke utstyr til helgens hockeyturnering da han plutselig fikk telefon om at han var blitt millionær på fredagskvelden.

- Nei, kødder du? Nei, søren, er det Norsk Tipping altså? Jeg så på nummeret som ringte og trodde det var en selger. Jeg fikk sykt høy puls nå. Det er nesten så jeg har lyst til å legge meg ned å grine, utbryter den heldige vinneren.

Hockeyspilleren fra Stavanger kunne fortelle at pengene først og fremst ville gå til å nedbetale lån, men at noe kanskje vil bli brukt på å reise.

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

- Det blir ikke stort til feiring i kveld siden vi skal så tidlig opp for å kjøre til turneringen, men det går helt fint. Vi er veldig fornøyd med å ha vunnet så masse penger. Det er veldig artig - selv om jeg tror at det ikke har gått helt opp for oss ennå, sier han.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til hovedtrekningen på fredag for delta eller vinne i Nabolaget. På ett sju-dagers spill er man med i trekninger også hver dag fram mot hovedtrekningen, med en toppremie på 10 000 kroner hver dag.

Fredag 22. oktober er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. Hvem som denne gangen vil kunne smykke seg med tittelen som nyslått Nabolaget-millionær, er det ennå ingen som vet.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler