nabolaget

Nabolaget: Spillet som blir ekstra gøy med gode naboer

I Nabolaget kan det fort bli flere store og små premier under samme tak. I forrige uke ble et ektepar til sammen 1,1 million kroner rikere over natta etter at begge vant på samme adresse.

VINN SAMMEN: Formuleringen "nærmeste spillende nabo" kan få mange utfall, og Nabolaget har sett sin del av tilfeller hvor det blir flere premier til samme familie fordi spillerne bor nærme hverandre.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:29. november 2021Endret:3. januar 2023

I spillet Nabolaget kan det lønne seg å være på godfot med naboen–da blir stemningen ekstra god dersom noen vinner. Her er det nemlig ikke bare hovedvinneren som stikker av med premie på fredager: også de nærmeste spillende naboene kan sikre seg til dels store summer, alt ettersom hvor de er plassert i forhold til spillerne som vinner toppremier.

Spøkte om toppremie samme dag – vant to stykker

Det ble full oppstandelse 26. november da hovedvinneren i Nabolaget fikk beskjeden om at hun som hadde kapret kveldens millionpremie. Kupongen hadde hun levert på mobil nøyaktig klokken 18:56–fire minutter før spillefrist.

– Er det sant? Kan det være sant? Jeg må sette meg ned, utbryter hun.

Som om ikke det var nok at hun selv hadde blitt hovedvinner og millionær på egen adresse, skulle det snart vise seg at også ektemannen, som nærmeste spillende nabo, hadde vunnet 100 000 kroner.

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

– Vi spøkte med det her om dagen at vi får se til å vinne toppremien i Nabolaget–og så kommer denne telefonen. Og så har vi vunnet begge to, stotrer hun.

– Jeg har også barn som driver med oppussing i disse dager som nok også vil nyte godt av denne premien. Datteren vår vant forresten en tusenlapp. Jeg sliter med å tro på dette, jeg. Hadde du vært her nå skulle du fått en god klem, avslutter den glade vinneren, som nå måtte ha seg en god kopp kaffe.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.En kupong, sju vinnersjanser

Hvor millionen havner fredag 19. november er ikke godt å si, men at et av fylkene kan legge til enda en Nabolaget-millionær på lista – det er helt sikkert. Én Nabolaget-deltagelse er gyldig i sju dager: i tillegg til hovedtrekningen på fredag er man med i seks "hverdagstrekninger" med toppremie på 10 000 kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler