nabolaget

33 millionærer så langt: Hvor bor neste Nabolaget-vinner?

I Nabolaget er det kun to ting som gjelder: fast adresse og minst én gyldig kupong.

GOD STEMNING: Dersom man spiller Nabolaget kan det bli en pangstart på helga – vi har hovedtrekning hver fredag med 1 million kroner i toppremie.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. august 2022Endret:3. januar 2023

Helga nærmer seg raskt, og det samme gjør ukas hovedtrekning i Nabolaget. Hvem sikrer seg toppremie i adresse-lotteriet? Kanskje bor neste millionvinner i blokka di? Kanskje er det deg? Hvis du har en gyldig Nabolaget-kupong inne og fast adresse i Norge har du i alle fall et lodd i hatten.

Ble millionær på siste feriedag – var i fjøset da Norsk Tipping ringte

Hovedvinneren fra forrige fredag var travelt opptatt da Norsk Tipping forsøkte å få tak i ham. Først på tredje oppringing ble det svar hos den nybakte millionæren fra Follafoss i Trøndelag.

– Jeg var i fjøset da du ringte. Jeg har 15 melkekyr, så jeg hadde litt arbeid å gjøre, fortalte han.

Ti sekunder før hadde han sett trekningen på telefonen sin og visste dermed at han akkurat hadde vunnet 1 million kroner.

– Dette er artig. Jeg har tippa i mange år, men aldri vunnet stort. Det er jo noe jeg har drømt om. Jeg trenger å gjøre litt vedlikehold her på gården, så jeg kommer til å bruke en del av pengene til det. Og du skal ikke se bort fra at det blir en liten feiring i kveld.

– Dette var siste feriedagen min, og det ble litt av en slutt på ferien.

Vi gratulerer nok en gang.

33 millionærer så langt i år – flere har sikret seg mer enn 1 million i Nabolaget

Toppremien i Nabolaget er på 1 million kroner, men det er faktisk fullt mulig å vinne mer. Så langt i år har flere vinnere hatt mer enn én kupong inne til hovedtrekning og dermed sikret seg flere premier. Det mest ektraordinære eksempelet må være vinneren fra Alta som hadde ti deltakelser inne 15. august. Med ti leverte kuponger, hvorav én sikret for millionen, ble kvinnen sin egen nærmeste nabo og vant ytterligere 540 000 kroner i de andre premiegruppene.

– Jeg er målløs. Nå blir det ferietur, vi blir gjeldfrie, vi har egenkapital til å kjøpe hus og vi skal kjøpe oss ny bil. For en perfekt sommergave, fortalte hun glad. 

Storeslem er ikke akkurat vanlig kost i nabolaget, men vi får ofte vinnere som for eksempel sikrer seg million og en en hovedpremie på 100 000 kroner. Sist ute her var en kvinne fra Ålgård i Rogaland som hadde levert to ganger, og som gråt da hun fikk premiesummen opplest.

– Wow, dette er jo aldeles fantastisk. Jeg ble litt satt ut i sted, men nå kommer det noen tårer. Dette var en utrolig fin opplevelse! 

LES OGSÅ: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Det er ikke bare på fredager at det er fres i Nabolaget. Her deles det faktisk ut premier hver eneste dag. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes én norsk spiller ut som vinner 10 000 kroner på sin adresse. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her. 

En Nabolaget-kupong gjelder for en uke, og gir deg altså seks sjanser på 10 000 kroners-premien i tillegg til én sjanse på fredagsmillionen – eller på en av de andre premiene som ellers drysses over landet under hovedtrekning. De ligger på alt fra én femtilapp til 100 000 kroner. 

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler