extra

Sommerkos med Extra

Det er bare å glede seg til ny Extra-trekning tirsdag kveld. Det bys på moro, kos og spenning.  

EXTRA: Extra er et bingo-lignende lotterispill. Det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det trekkes også ut en Extra-kandidat som kan vinne opp til 2 millioner kroner. Trekningen vises på NRK2 kl. 18.45 på tirsdag.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:3. juni 2021Endret:3. januar 2023

At tirsdag for mange er blant ukens hyggeligste kvelder, er vel ikke sånn umiddelbart logisk. Hinter vi med "Extra-trekning på NRK2", demrer det nok for flere. Extra-trekningen på tirsdager er både spennende og koselig. 

Forrige uke: Fullt hus etter tre tall (!) 

Forrige ukes Extra-kandidat, en kvinne fra Årdal, var sensasjonelt heldig. Hør bare på dette:

Kvinnens første tall - 10 - gikk inn. Hennes andre tall - 40 - gikk inn, og det tredje strake tallet som ble trukket ut - 36 - gikk også inn.

Dermed klatret årdalskvinnen rett til topps, vant to millioner kroner og ble Extra-millionær etter tre trukne tall, og som programleder Truls Pedersen konkluderte etter det tredje tallet: "Jadda, hun hadde det også. Her er det ingen grunn til å trekke videre." Tallene 15, 6 og 43 ble altså stående ubenyttet (!) 

- Fy fader altså! Unnskyld at jeg banner, men dette er jo helt rått! Dette var veldig kjærkomment og nå er jeg nærmest målløs - ja ikke helt målløs da, sier den heldige kvinnen fra Årdal og ler godt.

Les mer om forrige ukes Extra-kandidat herNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Dette er Extra

Extra er et bingo-lignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet.

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler