lotto

Ca. 32 ekstra Lotto-millionærer i kveld

Årets andre Supertrekning nærmer seg og vi er klare for å ringe rundt 32 ekstra vinnere av 1 million kroner.

TELEFONEN FRA HAMAR: Ida Zachariassen(t.v), Lars Hulleberg og Pernille Storholm Skaret er klare med Telefonen fra Hamar når rundt 32 ekstra Lotto-millionærer skal ringes lørdag 24. juni.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. juni 2023Endret:24. juni 2023

Lørdag 24. juni er det igjen klart for en ny Lotto-trekning. Trekningen blir imidlertid ikke helt som en vanlig Lotto-trekning. Det er nemlig klart for årets andre Supertrekning der rundt 32 ekstra Lotto-spillere vinner 1 million kroner hver.

Her kan du sjekke hvor mange deltakelser du har i sommerens Supertrekning

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Lotto-millionær, selv med null rette

I «vanlig» Lotto handler det enkelt og greit om å gjette alle de sju tallene som blir trukket på én og samme rekke.

I Supertrekning trenger du imidlertid ikke ett eneste riktig tall for å vinne. Vi trekker tilfeldig blant alle spilte rekker siden forrige Supertrekning, 8. april. Hver rekke teller som ett lodd i hatten. Det betyr at jo flere rekker man har spilt, jo flere lodd i hatten.

RASKT OG ENKELT: I appen kan du raskt og enkelt sjekke hvor mange deltakelser du har til sommeren Supertrekning.

Sjekk hvor mange deltakelser du har i sommerens Supertrekning

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

32 millioner i premiepotten gir 32 millionpremier

Under Supertrekning har altså langt flere sjansen til å oppleve å få en hyggelig Telefon fra Hamar. Supertrekning gjennomføres fire ganger i året, og lørdag 24. juni går den andre av årets fire Supertrekninger av stabelen. Da skal ca. 32 nye Supertrekning-millionærer ringes, i tillegg til de spillerne som har sju rette i den ordinære Lotto-trekningen samme kveld.

Supertrekning-potten opparbeides ved at det hver uke overføres 7,5 prosent fra premiepotten i Lotto. Dette resulterer i en ekstra stor premiepott som blir utgangspunktet for antall vinnere av Supertrekningen.

 Les mer om Supertrekning her

Slik blir du med

For å bli en av de ekstra millionærene på Supertrekning trenger du ikke sju rette. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle Lotto-rekker som er levert siden forrige Supertrekning, 8. april 2023 og innen klokka 18.00 lørdag 24. juni.

Forrige Supertrekningen ga 48 Supertrekning-vinnere. 45 spillere og tre andelsbanker sikret seg 1 million kroner hver. Hvordan de reagerte kan du lese her.

Vinnersjanse Supertrekning: ca. 1:5,5 mill. per rekke.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler