eurojackpot

Eurojackpot i kveld: ca. 294 mill. i førstepremiepotten

I årets første Eurojackpot-trekning tirsdag ligger det ca. 294 millioner kroner i førstepremiepotten. 

SPENNING: Tirsdag er det ca. 294 millioner kroner i førstepremiepotten i Eurojackpot.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:31. desember 2022Endret:10. januar 2023

I årets siste trekning som var fredag var det ingen som prikket inn 5+2 rette. Dermed legger førstepremiepotten på seg ganske betraktelig og vil være på ca. 294 millioner kroner tirsdag.

Også andrepremiepotten ble stående urørt fredag og har økt til ca. 48 millioner kroner.

Andelsbank delte millionen

Den nasjonale premien på 1 million kroner gikk til en andelsbank bestående av 10 personer. De vant dermed 100 000 kroner hver. En av dem var en kvinne fra Sigdal i Viken.

– Å, så gøy! Jeg pleier å levere andelsbank innimellom, for da får jeg litt flere rekker og større sjanse til å vinne, sa kvinnen, som satt midt i middagen da vi snakket med henne.

– Jeg har ingen umiddelbare planer for pengene, men jeg finner nok noe å bruke dem på, kommenterte hun videre.

LES MER: Slik fungerer andelsbank i EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fast spiller? Du kan abonnere på Eurojackpot

Visste du at du kan abonnere på Eurojackpot? Da glemmer man ikke å levere den faste eller tilfeldige rekka. Verdt å sjekke ut dersom man uansett leverer fast. Slik går du frem for å legge inn abonnement på Eurojackpot.

Nye muligheter tirsdag

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag. Førstepremiepotten blir som nevnt på ca. 294 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 48 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler