eurojackpot

I kveld kan vi få tidenes største premieutbetaling i Norge

Tirsdag kan vi få den største premieutbetalingen noensinne hos Norsk Tipping. Det skjer hvis en norsk spiller hanker inn førstepremiepotten på ca. 641 millioner kroner i Eurojackpot alene.

STORPOTT: Tirsdag er det ca. 641 millioner kroner i førstepremiepotten i Eurojackpot.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:14. januar 2023Endret:17. januar 2023

Ingen rørte førstepremiepotten fredag. Dermed har den vokst til ca. 641 millioner kroner. Får vi en norsk alenevinner tirsdag, får vi tidenes største premieutbetaling hos Norsk Tipping.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Topp tre utbetalinger i Norge

Her er topplista over de høyeste utbetalingene hos Norsk Tipping - samtlige har kommet i Eurojackpot:

1. plass: Mannlig vinner av 485,1 millioner kroner, 26. juni 2020. Den utrolige summen gjorde naturlig nok at reaksjonen i den andre enden av Telefonen fra Hamar bar preg av sjokk. – Jeg er glad og nummen, sa mannen etter å ha fått summet seg litt.

2. plass: Mannlig vinner av 443,9 millioner kroner, 20. september 2019. «Wow», «absurd», «surrealistisk» og «sprøtt» var noen av ordene vinneren tok i bruk for å beskrive hvordan det føltes.

3. plass: Mannlig vinner av 441,3 millioner kroner, 18. august 2017. – Kanskje jeg skal kjøpe meg en fotballspiller, sa en humrende vinner etter å ha fått Telefonen fra Hamar. 

Nasjonal premie på 1 million kroner.

Skulle det ikke bli toppremie, er man uansett med i trekningen om å bli nasjonal vinner. Hver fredag og tirsdag deles 1 million kroner ut til én heldig og tilfeldig trukket norsk spiller - eventuelt til en andelsbank.

Fredag var det en mann fra Hagan som halte i land den nasjonale premien.

– Nei, har man sett. Det er helt fenomenalt. Jeg står oppreist, men er veldig skjelven, sa mannen, som var i ferd med å tilberede lutefiskmiddag da vi snakket med ham på telefonen.

– Jeg kan ikke si annet enn tusen takk. Jeg har akkurat fått besøk nå, og vi skal ha oss en bedre middag med lutefisk, og vi skal nok få feiret litt, kommenterte den nybakte Eurojackpot-millionæren.

Tirsdagens andrepremiepott er på ca. 16 millioner kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler