To ganger jackpot

To ganger jackpot

To ganger jackpot

Enten du liker å tippe ved pause eller fulltid har du en jackpot å glede deg over på tippekupongen onsdag - der du blant annet finner Bournemouth - Manchester United.

Ingen klarte å prikker inn de tolv rette tippetegnene verken ved pause eller fulltid på Midtukekupongen i uke 15. 

Dermed blir det to ganger jackpot denne uken.

Bare 1 med 11 rette

Spesielt ved fulltid var det vanskelig i forrige uke. Bare tre av favorittegnene på Folkerekka gikk inn. Blant favorittene som ikke innfridde var Real Madrid (tapte hjemme mot Juventus) og Bayern München (uavgjort hjemme mot Sevilla).

Så vanskelig var det at det til slutt faktisk bare var ei rekke som hadde 11 rette. Premien ble på 208.090 kroner - og det er ikke hverdagskost for 11 rette.

Like mye penger utgjorde potten for 12 rette, og de drøyt 200.000 kronene er sendt videre til denne ukens jackpot. Dermed antar vi at det blir over 400.000 kroner i tolverpotten på Midtukekupongen. 

Blir kupongen i nærheten av like vanskelig som i forrige uke, kan det hende vi bare får én vinner av 12 rette. Dermed utløses bonuspotten på ca. 1,6 millioner kroner. Det betyr en mulig samlet premie på rundt to millioner kroner for 12 rette ved fultid.

Pause-jackpot

Det er også jackpot i pausetipping. Der vil potten være på cirka 80.000 kroner, mens bonsupotten til alenevinner beregnes til cirka 165.000 kroner. Det betyr bortimot en kvart million i mulig premie,

Fra fem land

Kampene på Midtukekupongen er hentet fra de fem store fotballnasjonene i Europa:

  • England (Bournemouth - Man. United i Premier League) 
  • Spania (Real Madrid - Athletic Bilbao i LaLiga)
  • Tyskland (Schalke 04 - Eintracht Frankfurt i cupsemifinale)
  • Frankrike (Caen - Paris Saint-Germain i cupsemifinale)
  • Italia (åtte kamper fra Serie A)

Her kan du sette opp og levere Midtukekupongen

Innleveringsfrist er onsdag kl. 20.40.

Systemtipping

Mange mener systemtipping øker sjansen for å vinne i Tipping. Vi har avtale med flere leverandører som gjør at du fritt kan bruke deres systemer.

Her finner du mer om systemtipping

(Vinnersannsynligheten for 12 rette i Tipping er 1:531 441)