eurojackpotvinnerhistorie

To norske Eurojackpot-millionærer i førjulstida

Bitte-bitte-bitte lille julaften ble rene julaften for to nordmenn. Én person sikret seg andrepremien på over 10 millioner kroner, mens en kar fra Nord-Norge fikk den nasjonale Eurojackpot-premien i førjulsgave.

EUROJACKPOT: Premienissen kom på Norgesbesøk fredag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:18. desember 2019Endret:2. januar 2023

Det var ingen spillere som stakk av med førstepremiepotten fredag 20. desember, men en heldig nordmann kan glede seg over en solid andrepremie.  

Drømmetelefonen fra Hamar

Den aller heldigste Eurojackpot-spilleren fredag 20. desember, var en mann fra Aust-Agder. Han delte nemlig andrepremiepotten med tre utenlandske spillere, og han sikret seg dermed 10.362.590 kroner. Endelig skulle han få Telefonen fra Hamar.

- Helt konge! Denne telefonen har jeg drømt om lenge, sier mannen, som ønsker å være anonym.

Den ferske millionæren sier han har fantasert om å vinne. Han har også tenkt ut hva han skulle si dersom han fikk Telefonen fra Hamar, men da telefonen først kom, forsvant de planlagte glosene.

- Jeg sitter rolig i godstolen akkurat nå, men jeg hopper av glede på innsiden. Jeg ble fullstendig paff da du sa summen, så jeg har glemt det jeg egentlig skulle si.

Men en ting vart helt klart - i år blir det ekstra fine gaver under juletreet.

- Familien min er fantastisk, så det er klart at alle skal få glede av premien. Når det er sagt, skal jeg holde det hemmelig frem til julaften, sier den ferske millionæren.

Han sier det blir vanskelig å holde den gode nyheten skjult, men i tillegg gleder han seg ekstra mye til 24. desember da han selv kan være nisse.

- Det er artig å spille og det er artig å se på trekningen, men fy søren så artig det er å vinne, sier mannen avslutningsvis.

Vinnerkupongen leverte han via Norsk Tippings app.

Følgende tall ble trukket ut 20. desember:

22 - 35 - 12 - 20 - 21

Stjernetall: 4 - 10

Fredagens nasjonale vinner

En blid mann fra Nord-Norge, nærmere bestemt Sør-Varanger, skulle få seg en overraskelse midt i julestria. Nordlendingen hadde levert vinnerkupongen sin rett før spillestopp, og forsto ikke hvorfor Norsk Tipping slo på tråden kort tid etter.

- Du verden. Dette er helt fantastisk! Jeg klarer ikke forstå at det er sant. Dette er noe man bare drømmer om, sier mannen og ler.

Den ferske millionæren sier at han gleder seg til å fortelle den gode nyheten til kona. På veien hjem skulle han kjøpe med kake, sier vinneren. For feiring skulle det bli - en ekstra julaften, rett og slett.

- Jeg skal ikke si til barna mine at jeg har blitt millionær før på julaften, men kona skal få vite det i kveld. Under treet skal nok avsløringen om mannens premie ligge, innrømmer vinneren..

Kupongen kjøpte han på Narvesen Sørnesbygget.

Her finner du trekningsresultater for Eurojackpot

Vi gratulerer alle vinnere og ønsker god jul!

Nytt år, nye muligheter

Det er ikke nytt år riktig enda, men årets siste Eurojackpot står faktisk for tur. Fredag 27. desember kan du vinne ca. 198 millioner kroner, dersom du har klart å gjette deg frem til de 5 rette og 2 stjernetall som blir trukket samme kveld. Frister det å gå inn i nytt år med ca. 198 millioner kroner ekstra på konto?

Lykke til!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. og for andrepremien 1:6 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler