flaxvinnerhistorie

Tor Sverre ble Flax-millionær på ferja

Tor Sverre Kristiansen fra Mo i Rana i Nordland måtte se flere ganger da han skrapte seg frem til 1 million Flax-kroner på ferjetur. 

SOLSKINNSDAG: Det ble en svært god 1. mars for denne nordlendingen.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:March 2, 2022Endret:January 3, 2023

Tor Sverre Kristiansen er lastebilsjåfør og hadde vært i Lofoten tirsdag 1. mars. Han var på vei til Mo i Rana og fikk seg en pause fra kjøringen da han var på ferja. Under turen bestemte han seg for å prøve lykken med et par Flax lodd på mobilen.

- Jeg kjeda meg litt på ferja, og så skulle jeg sjekke Lotto-kupongen på mobilen, da så jeg at jeg hadde vunnet 200 kroner. Jeg pleier å spille litt Flax når jeg har vunnet småbeløp. Det gjorde jeg denne dagen også, og på andre loddet kom millionbeskjeden. Det var helt fantastisk, forteller Kristiansen om vinnerøyeblikket.

Kristiansen delte vinnerøyeblikket med sine venner og kjente på Facebook samme dag. 

LES OGSÅ:Skal det være en dæsj PåskeFlax?

- Det har bare vært hyggelige tilbakemeldinger fra folk. Det er veldig trivelig, sier Kristiansen - som også ble intervjuet av lokalavisa Rana Blad (krever innlogging).  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Premien kom som bestilt 

Tor Sverre er en mann med mange jern i ilden. I tillegg til å kjøre lastebil er han eier av en pub i Mo i Rana og sitter med planer om å bygge hus. 

- Puben har jo slitt litt i det siste på grunn av Covid, og i tillegg er vi er i gang med å bygge hus, så sånn sett kommer premien som bestilt. Jeg var imponert over hvor fort premien kom på konto, bare timer etter at jeg hadde vunnet fikk jeg melding fra banken om overføringen.  

Relaterte artikler