flaxvinnerhistorie

Tor Sverre ble Flax-millionær på ferja

Tor Sverre Kristiansen fra Mo i Rana i Nordland måtte se flere ganger da han skrapte seg frem til 1 million Flax-kroner på ferjetur. 

SOLSKINNSDAG: Det ble en svært god 1. mars for denne nordlendingen.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:2. mars 2022Endret:3. januar 2023

Tor Sverre Kristiansen er lastebilsjåfør og hadde vært i Lofoten tirsdag 1. mars. Han var på vei til Mo i Rana og fikk seg en pause fra kjøringen da han var på ferja. Under turen bestemte han seg for å prøve lykken med et par Flax lodd på mobilen.

- Jeg kjeda meg litt på ferja, og så skulle jeg sjekke Lotto-kupongen på mobilen, da så jeg at jeg hadde vunnet 200 kroner. Jeg pleier å spille litt Flax når jeg har vunnet småbeløp. Det gjorde jeg denne dagen også, og på andre loddet kom millionbeskjeden. Det var helt fantastisk, forteller Kristiansen om vinnerøyeblikket.

Kristiansen delte vinnerøyeblikket med sine venner og kjente på Facebook samme dag. 

LES OGSÅ:Skal det være en dæsj PåskeFlax?

- Det har bare vært hyggelige tilbakemeldinger fra folk. Det er veldig trivelig, sier Kristiansen - som også ble intervjuet av lokalavisa Rana Blad (krever innlogging).  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Premien kom som bestilt 

Tor Sverre er en mann med mange jern i ilden. I tillegg til å kjøre lastebil er han eier av en pub i Mo i Rana og sitter med planer om å bygge hus. 

- Puben har jo slitt litt i det siste på grunn av Covid, og i tillegg er vi er i gang med å bygge hus, så sånn sett kommer premien som bestilt. Jeg var imponert over hvor fort premien kom på konto, bare timer etter at jeg hadde vunnet fikk jeg melding fra banken om overføringen.  

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler