jokervinnerhistorie

Vant over 1,5 mill. i Joker: – Kanskje jeg må kjøpe meg en ny bil også

En mann i 60-årene fra Frøya i Trøndelag ble onsdagens heldigste Joker-spiller da han ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Trønderen svarte ikke på telefonen før tv-trekningen, men Ask skuffet ikke og sørget for toppremie.

JOKER-GLIS: Trønderen kunne smile bredt etter at han onsdag kveld gikk til topps i Joker.Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:1. februar 2023Endret:2. februar 2023

I februars første joker-trekning kunne nesten 20 000 Joker-spillere juble over små og store premier. En mann i 60-årene fra Frøya i Trøndelag trakk imidlertid det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde med det allerede sikret seg en inngangspremie på 312 000 kroner. 

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Fersk Joker-millionær

Vi fikk ikke tak i mannen før TV-trekningen, og det ble derfor opp til Ask å ta de logiske opp/ned-valgene.

Joker-kandidatens tallrekke, som leses fra høyre til venstre, så slik ut:

3 - 5 - 5 - 0 - 1

Full klaff på samtlige tall gjorde at det ble toppremie på mannen fra Trøndelag. Det resulterte i en utbetaling på nøyaktige 1 559 000 kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Var ute og gikk tur med hunden

Etter tv-trekningen fikk vi tak i den nybakte Joker-millionæren fra Frøya.

– Jeg var ute og gikk tur med hunden da du ringte tidligere i kveld, så det var derfor jeg ikke svarte på telefonen, forteller trønderen glad.

Han forklarer at han først prøvde å ringe tilbake, men at han fikk en mistanke om hva det gjaldt og derfor bestemte seg for å vente.

– Etter hvert så gikk jeg inn i appen på telefonen, og der sto det at jeg hadde vunnet litt over 1,5 millioner kroner, humrer han.

– Jeg synes det var veldig trivelig. Litt ekstra penger kommer alltid godt med.

Noen tanker om hva premien skal gå til hadde den ferske Joker-millionæren også rukket å tenke ut.

– Jeg skal nok gi bort litt og dele med mine nærmeste. Kanskje dele litt ekstra med barnebarna mine, sier han før han legger til at han også vurderer noe til seg selv:

– Kanskje jeg må kjøpe meg en ny bil også.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Vi gratulerer!

Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en premie onsdag kveld. Over 20 000 store og små premier ble denne gangen delt ut til heldige vinnere. Blant disse var det for eksempel tre spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 82 535 kroner hver.

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede lørdag 4. februar er det nye sjanser til å vinne i Joker. Potten vil da ligge på ca. 2 millioner kroner. 

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler