nabolaget

Ubesvart anrop fra dette nummeret?

Dersom du har ubesvarte anrop fra 625 60 000 fredag, kan det være greit å ta telefonen neste gang det ringer - da er det mest sannsynlig gode nyheter i vente. Slik går Norsk Tipping frem når noen vinner i Nabolaget.

MANGE VINNER: Det er ganske mange Nabolaget-vinnere som trekkes fredager, men kun én kaprer millionen og får Telefonen fra Hamar.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:5. april 2022Endret:3. januar 2023

Innlandet gjorde god figur under forrige hovedtrekning i Nabolaget. Fylket kunne skilte med tre av seks vinnernabolag, og tre utbetalinger på 100 000 kroner var blant premiene som ble skysset til denne delen av landet.

Den gjeveste premien på 1 million kroner, gikk derimot til Jar. Her ble en heldig kvinne millionær på fredagskvelden, selv om hun ikke ble klar over dette før på søndag formiddag.

Millionærjakten

Kvinnen fra Jar i Bærum, som ble hovedvinner fredag 1. april, trodde anropene fra Norsk Tipping var juks og fanteri da hun oppdaget at hun hadde blitt oppringt sent på kvelden.

– Jeg hadde satt telefonen på lydløs, men så at det var noen anrop der da jeg skulle legge meg. Jeg sjekket nummeret og så det var fra Norsk Tipping, men tenkte det var en aprilspøk siden det var 1. april, ler den glade vinneren.

Til slutt skjønte hun at det var ramme alvor: Hun sjekket Norsk Tipping-appen sin, der det tikket inn melding om at hun har vunnet 1 million kroner. I tillegg ble hun oppringt fra Norsk Tippings vinnernummer også søndag.

Det er helt uvirkelig å være så heldig. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, men jeg er veldig takknemlig. Nå får vi endelig byttet ut den gamle bilen vår. Og det blir greit å sette noen kroner på sparekontoen til senere bruk, sier den ferske millionæren, som leverte vinnerkupongen bare noen minutter før fredagens trekning.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper en Nabolaget-kupong, har du i en uke fremover fortsatt muligheter til å vinne i Nabolaget. Hver kveld frem til hovedtrekningen fredag, trekkes det for eksempel en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler