flaxvinnerhistorie

Vant 1 million på FLAX: - Uvirkelig!

En mann fra Nesna i Nordland trodde ikke sine egne øyne da han spilte Flax på mobilen og det plutselig dukket opp tre millionsymbol.

FLAX: Slik ser høstutgaven av Flax-loddet ut. Det er nå ute hos kommisjonær og digitalt.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:10. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Mannen (31) var alene hjemme lørdag kveld og skulle sjekke hvordan det hadde gått med Eurojackpot-kupongen sin fra dagen før. 

- Jeg var inne å sjekket Eurojackpot resultatene og så at jeg hadde noen spillekroner på kontoen, så jeg tenkte at jeg kunne "blæse" av et par Flax-lodd, forteller 31-åringen. 

Mannen forteller videre at han spilte tre lodd, men på det fjerde loddet var det noe uvanlig som skjedde.

- Utrolig artig!

- Jeg måtte se flere ganger fordi jeg trodde ikke helt på det, men det lyste opp tre store beløp på skjermen. Det var utrolig artig! Sa mannen om vinnerøyeblikket. 

Nordlendingen måtte dele gleden med sine nærmeste, men noe umiddelbar feiring ble det ikke.

LES MER: Slik unngår du at pengespill blir et problem

- Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, det var jo litt uvirkelig, men jeg ringte familien min og fortalte hva som hadde skjedd, og de ble naturligvis veldig glade på mine vegne. Jeg har slitt litt med en forkjølelse i det siste, så den store feiringen uteble denne gang, men jeg får ta det igjen senere, sier den fornøyde Flax-millionæren. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fornuftig

Nesnaværingen var ikke helt sikker på hva premien skal brukes til, men forsikrer at den kommer til å komme godt med.

- Jeg kommer nok til å betale ned litt gjeld, men jeg må nok unne meg selv noe artig også. Det er fint å ha litt penger i bakhånd, men de skal brukes fornuftig, forteller den nybakte Flax-millionæren som ønsker å være anonym.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler