eurojackpot

Vant 6,1 mill. på tirsdag – får vi flere norske millionærer på fredag?

Tirsdag stakk en kvinne fra Etne i Vestland av med andrepremiepotten i Eurojackpot. På fredag er potten ca. 267 millioner kroner, og vi venter i spenning på om vi får flere norske millionærer ...

FREDAGSSTEMNING: Det kan fort bli ekstra god stemning dersom man får en telefon fra Hamar fredag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:9. februar 2023Endret:13. februar 2023

Kvinnen fra Etne fikk seg litt av en overraskelse tirsdag kveld da hun endte opp med å dele andrepremiepotten i Eurojackpot med to utenlandske spillere. Dette sørget for at hun kunne glede seg over en premie på nøyaktig 6 177 320 kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Søvnløs natt

– Er det mulig? Det er jo helt tullete, svarte den heldige vinneren da hun fikk servert millionbeskjeden.

Samtalen med Norsk Tipping ble dermed satt på høyttaler slik at også mannen skulle få med seg budskapet. Det endte med latter hos dem begge.

– Ja, nå blir det ikke mye soving på oss i natt. Jeg er jo helt skjelven her, så nå må vi nok roe oss litt ned med noe godt i glasset, sa den ferske millionæren.

Forståelig nok trengte hun litt mer tid til å tenke over hva premien skulle brukes til.

– Jeg må nok først se beløpet på kontoen før jeg tør å tro på det.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Alltid 1 million i nasjonal tilleggspremie

Etnevinneren var ikke den enest her til lands som kunne juble over en millionpremie i Eurojackpot. Som alltid har vi 1 million kroner på lur til den som trekker det lengste strået i den nasjonale tilleggskonkurransen, det være seg en enkelspiller, en andelsbank eller et andelslag. Tirsdag var det en mann fra Asker i Viken som hadde hellet med seg.

– Det var jo veldig artig! Tusen takk, svarte den fornøyde vinneren som trengte litt mer tid til å finne ut av hva han skulle bruke premien på. At den kom godt med var det imidlertid ingen tvil om.

Ca. 267 mill. på fredag

Fredag er det nye sjanser til å prøve seg. I førstepremiepotten ligger ca. 267 millioner kroner til den eller de som eventuelt måtte være så usedvanlig heldige å gjette seg frem til alle 5 + 2 rette. Skulle du derimot være alene om å klare 5 +1 rette stikker du av med ca. 20 millioner kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler