flaxvinnerhistorie

Vekte kona med MillionFlax-jubel

Flax-vinneren fra Senja trodde knapt sine egne øyne da han skrapte frem tre million-symboler på lodd nummer tre.

SPESIELT: Det ble lite søvn på kona til MillionFlax-vinneren fra Senja, som måtte ha et ekstra par øyne på saken før han trodde på det han så.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:8. oktober 2021Endret:3. januar 2023

- Det var helt spesielt å sitte der og skrape og se at det kom fram, sier senjeværingen i 40-årene når Norsk Tipping ringer. Han var hos faren og hadde nettopp delt millionhemmeligheten med ham.

- Han ble omtrent like glad som det vi var i går, opplyser vinneren fornøyd.

Kona våknet 

Den nyslåtte Flax-millionæren forteller at han fikk litt mersmak etter å ha vunnet en mindre sum i Vikinglotto, og at det var slik han hadde havnet på tanken om å prøve lykken på et par Flax-lodd 7. oktober.

- Jeg kjøpte tre lodd, og vant 25 kroner på det første, og 25 kroner på det andre. 

På det tredje loddet var premiefangsten i en helt annen «liga»: toppremie og 1 million kroner. 

LES OGSÅ: Flax 50X Pengedryss: Tre millionvinnere på 10 dagerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.- Da jeg så at millionen kom på de to første nederst på skrå, husker jeg at jeg tenkte enn om det faktisk hadde blitt en million, forteller senjeværingen. Da det tredje milliontallet dukket opp på mobilskjermen og drømmepremien var et faktum, trodde han først at det hele måtte være en spøk.

- Jeg løp ned for å vise det til kjerringa. Hun hadde vel egentlig lagt seg, men jeg skal love deg at vi ble sittende våkne en stund etter det, humrer han.

LES OGSÅ: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Holdes hemmelig

Det blir fornuften som styrer for premien til Senja. Flax-millionen skal få ben å gå på, men skal ifølge den ferske millionæren fra nord utelukkende gå til «vettuge ting».

- Denne summen er det ingen som kommer til å merke noe til utenom de som det skal betales ned et og annet hos. Vi tenker å holde premien mellom oss tre, sier vinneren, som da snakker om seg selv, kona og faren. Han ønsker følgelig å være anonym.

- Men vi er veldig glade, det kan du hilse Tippinga og si.

Norsk Tipping gratulerer!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler