flaxvinnerhistorie

Var på hyttetur da han ble Flax-millioner: – Jeg rakk ikke å tenke så mye

En mann i 40-åren fra Tønsberg ble den andre millionvinneren på høstutgaven av MillionFlax.

HADDE FLAX: En mann fra Tønsberg er den ferskeste millionvinneren i MillionFlax.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:20. august 2023Endret:24. august 2023

Julian Lian Volden (31) fra Mo i Rana ble førstemann til å skrape frem 1 million kroner på høstens MillionFlax digitalt.

– Det var kjempegøy. Virkelig, sa han fornøyd.

I helgen fikk vi vinner nummer to. En mann fra Tønsberg skrapte seg nemli frem til milliongevinst da han var på hytta.

Til oppsussing

Øynene ble store da han så han hadde skrapt seg frem til tre millionsymboler.

– Dette var moro! Jeg kjøpte ett lodd som jeg vant 250 kroner på, og da kjøpte jeg ett til. Det gikk inn med toppgevinst, det er helt fantastisk, sier mannen, som er i 40-årene.

Han sier det tok litt tid før han virkelig skjønte at han var blitt millionær.

– Jeg rakk ikke å tenke så mye over det med én gang. Men det begynte å synke inn utover dagen, sier den nybakte MillionFlax-vinneren.

Han sier pengene kommer godt med.

– Noe av pengene kommer til å brukes på oppussing, noe til å nedbetale litt gjeld, mens resten skal inn på sparekontoen min. Jeg er veldig takknemlig, sier Tønsberg-mannen fornøyd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er lodd-designeren

Illustrasjonen på det rykende ferske høstloddet av MillionFlax er laget av Andreas Pilskog. Han er opprinnelig fra Ålesund, men jobber til daglig som designer, animatør, illustratør og partner i Overhaus i Bergen.

HODET BAK: Designeren Andreas Pilskog er mannen bak den nye illustrasjonen på MillionFlax.Foto: Privat

– Da jeg ble invitert til å lage illustrasjon til MillionFlax, sa jeg selvfølgelig ja med en gang. Det er ikke hver dag man får mulighet til å trykke 6,5 millioner kopier av illustrasjonen sin, sier Pilskog.

Flax kan du kjøpe her

MillionFlax ikledd høstfarger og flere andre Flax-varianter kan du kjøpe allerede nå hos rundt 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet. Tenk om det er denne høsten det skjer?

Les mer om forskjellen på fysiske og digitale Flax-lodd nedenfor.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler