Banker Johaug svenskene på Beitostølen?

Verdenscupen er i gang, og de norske langrennsløperne har vist god form. I helgen er det duket for spenning i skisporet med friteknikk og stafett på Beitostølen.

LANGRENN: Fortsetter Johaug sitt super-comeback på Beitostølen? Gjør deg klar for verdenscup i langrenn denne helgen.Foto: NTB Scanpix.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:6. desember 2018Endret:2. januar 2023

Den gule trøya bæres for øyeblikket av to norske løpere. Super-comebacket Therese Johaug på kvinnesiden og trønderen Emil Iversen. Sistnevnte har vist overraskende god form tidlig denne sesongen. Vi håper og tror han ikke har funnet godformen for tidlig.

LES OGSÅ: Krogh slo tilbake: - Vanvittig deilig

Mange av de svenske kvinnene har vist muskler i verdenscupen i sesongstarten. Stjerneskuddet Ebba Andersson og solide Charlotte Kalla har pustet Johaug i nakken og vil nok prege verdenscupen videre. Dessuten har russiske Belorukova hatt gode resultater. Det er også finske utfordrere å se opp for i løypa, der i blant sterke Pärmäkoski.

Spenning blir det uansett. Flere utøvere har vist gryende form og det er stafett på agendaen. I stafett kan alt skje, og som tidligere langrennskommentator Jon Herwig Carlsen, pleide å si: Stafett er stafett.

Distanser denne helgen

  • Lørdag 8. desember: 15 km kvinner, 30 km menn (friteknikk)

  • Søndag 9. desember: Stafett kvinner, stafett herrer

Er du klar for en spennende langrennshelg på Beitostølen? 

Spill på Langoddsen her

NRK viser alt av langrenn denne helgen. Sjekk TV-oversikt her

Relaterte artikler