Vant 10,9 mill. i Vikinglotto

Vant 10,9 mill. i Vikinglotto

Foto: Jon Christian Dybendal

Vant 10,9 mill. i Vikinglotto

Ingen hadde alle de rette Vikinglotto-tallene denne onsdagen. Men, en kvinne fra Sande i Møre og Romsdal hadde likevel hellet med seg, og var den eneste som prikket 2. premien på 10,9 millioner kroner.

En kvinne fra Sande i Møre og Romsdal var den aller heldigste denne onsdagen, hun var nemlig alene om å vinne 2. premien. Dermed stakk hun av med 10,9 millioner kroner.

Det kom brått på sandeværingen da vi ringte for å fortelle den gode nyheten.

- Dette var fantastisk, og helt overraskende. Jeg følger som regel ikke med på resultatene, sier kvinnen.

Fersk spiller

Kvinnen kan fortelle at hun ikke har levert Vikinglotto så mange ganger tidligere.

- Jeg er en relativt fersk Vikinglotto-spiller, så derfor kom dette ekstra overraskende på. Jeg skal nok ramme inn diplomet på veggen en plass, sier kvinnen lattermildt.

At det kommer til å være mange nysgjerrige i hjemkommunen er kvinnen sikker på.

- Nå kommer nok folk fra til å klø seg i hodet og lure på hvem vinneren er, det er jo litt artig, humrer kvinnen. 

- Jeg skal vente til pengene er på konto, så skal jeg fortelle det til resten av familien. Det gleder jeg meg til, kan kvinnen meddele.

Resten av kvelden kommer til å bli rolig, i følge kvinnen.

Disse tallene ble trukket ut onsdag 1. desember:

11 - 14 - 25 - 35 - 39 - 46 

Vikingtall: 2

Grunnet forsinkelser fra et av medlemslandene i Vikinglotto-samarbeidet var ikke premieprognosene med i dagen TV-sending. 

Resultater og premieprognoser finnes her.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.1. premiepotten stiger

Ingen spillere, verken norske eller utenlandske, klarte å prikke inn alle tall riktig denne Vikinglotto-kvelden. Potten fortsetter dermed å vokse, og onsdag 8. desember vil den dermed ligge på ca. 197 millioner kroner.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer 

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen  blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker. Les mer om vinnersjanse i Vikinglotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020 (Norge): 6 614 214
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 4
  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 34
  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 167 031 635