vikinglottovinnerhistorie

Islending vant 30 mill. - og norsk 2. premievinner

For andre uka på rad gikk 1. premien i Vikinglotto. En islandsk spiller går jula i møte ca. 30 millioner kroner rikere. I tillegg tok en norsk spiller 2. premien på ca. 1,4 millioner kroner. 

VINNERREKKA: Også denne onsdagen fikk 1.premien bein å gå på.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:22. desember 2021Endret:3. januar 2023

En heldig islending vant altså hele 1. premiepotten på ca. 30 millioner kroner alene onsdag 22. desember.

Siden 1. premiepotten også gikk forrige onsdag da to nordmenn vant over 110 millioner kroner hver, hadde ikke potten rukket å vokse mer enn én uke. Men der er uansett en spiller som har god grunn til å feire på Island onsdag kveld, med en premie på over 30 millioner kroner. 

Norsk 2. premie

Bitte-lille julaften var det også en norsk spiller som kan gå inn i jula som Vikinglotto-millionær. En kvinne fra Trondheim var den eneste som hadde 6 rette. Hun fikk en fin førjulsgave på nøyaktig 1 487 650 kroner. 

Hun tok imidlertid ikke telefonen denne onsdagskvelden: Først på lille julaften fikk Telefonen fra Hamar svar, og da hadde trønderen allerede fått nyss om hva som foregikk,

– Jeg hadde ikke Norsk Tippings mobilapp installert, men da jeg så at dere hadde ringt meg, tenkte jeg at jeg måtte se å skaffe den, forteller hun. Da hun åpnet den, lyste millionbeløpet mot henne: 1,4 millioner kroner i Vikinglotto-premie.

– Typen blir kanskje litt skuffa, han gikk her og lurte på om det jeg var den som vant 30 millioner kroner, humrer hun og sikter til islendingen som tok 1. premien.

– Han gikk rundt her og la alle slags planer. Men jeg er storfornøyd! Det kunne ikke vært mer beleilig. Jeg skal utdanne meg til lærer og har to og et halvt år med utdanning igjen, så dette kunne virkelig ikke passet stort bedre, sier hun.

Les mer: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Tallene

Onsdag 22. desember ble disse Vikinglotto-tallene trukket ut:

47 - 9 - 6 - 35 - 46 - 31

Vikingtall: 3Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny mulighet neste onsdag

Årets siste Vikinglotto-trekning er onsdag 29. desember. 1. premiepotten vil være på ca. 30 millioner kroner, og 2.premien vil ligge på ca. 1,4 mill. Trekningen er på NRK2 klokken 21.10.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler