vikinglotto

Vikinglotto: Ca. 184 millioner grunner til å miste søvnen

Forrige ukes millionvinner i Vikinglotto så ikke for seg særlig med nattesøvn etter å ha fått Telefonen fra Hamar. I kveld venter ca. 184 millioner kroner i førstepremiepotten.

SØVNLØS? Med ca. 184 millioner kroner på vei inn på konto, kan det nok bli vanskelig å få skjønnhetssøvnen.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:5. desember 2019Endret:2. januar 2023

Det var en lettere sjokkert tromsøværing som vant over 2,5 millioner kroner i 2. premie onsdag 4. desember. 

- Dette har ikke helt gått opp for meg. Jeg må summe meg litt nå, og jeg tviler på om det blir mye søvn i natt, sa mannen da vi fikk tak i ham

Topp 10

Og særlig med søvn blir det kanskje ikke hvis vi får en alenevinner nå på onsdag. Siden ingen prikket inn 6+1 rette forrige uke, har potten altså lagt på seg til rundt 184 millioner kroner.

Hvis én norsk spiller stikker av med førstepremien alene, vil det komme inn på topp 10-lista over de største utbetalingene i Norsk Tipping noensinne. 

Spill Vikinglotto her!

117 mill. til norsk kvinne

Forrige gang en norsk spiller stakk av med hele potten alene, var onsdag 2. oktober. Da gikk hele 117 millioner til en kvinne. Hun ble, naturlig nok, lettere sjokkert da hun fikk Telefonen fra Hamar

- Vi tror det nesten ikke. Vi har sittet her og pratet om det i kveld, mannen min og jeg, at jeg skulle vinne. Jeg har jo sagt jeg skulle vinne, Jeg har drømt om det både i drømmer og i dagdrømmer. Nei, dette går ikke an, sa hun. 

På spørsmål om hun så for seg å få sove etter at hun hadde fått gledesbudskapet, svarte hun slik: 

- Vi må bare sitte og prate litt nå, jeg og mannen min. Og jeg må forsøke å få sove litt, for jeg må på jobb i morgen, men jeg må si, at dette DETTE er virkelig drømmetelefonen.

Kanskje DU får drømmetelefonen onsdag kveld? Alt du trenger å gjøre for å sikre deg sjansen, er å spille Vikinglotto innen klokka 18.00. 

Spill Vikinglotto her!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill. Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner i Joker er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler