vikinglottovinnerhistorie

Hvem er den ferske Vikinglotto-millionæren?

Onsdagens Vikinglotto-trekning resulterte i at to spillere stakk av med andrepremien på drøyt 1,1 million kroner, men vi får kun tak i den ene vinneren. Er du den andre?

MILLIONREKKA: Drar du kjensel på disse tallene? Denne rekka gjorde to spillere til Vikinglotto-millionærer onsdag 31. juli, men den ene vinneren vet det trolig ikke selv.Pie-Christine Skagsoset Norseng
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:1. august 2019Endret:2. januar 2023

Tid til annen skjer det at Norsk Tipping ikke får tak i million-vinnerne, og denne tiden er blant annet nå. Norsk Tippings vinnerteam har nemlig forsøkt å komme i kontakt med den ferskeste Vikinglotto-millionæren, men foreløpig uten hell. 

Trønder svarer ikke

En kvinne fra Oslo jublet da vi fikk kontakt med henne onsdag kveld.

- Jeg har nettopp våknet etter en liten lur på sofaen, og vips, nå er jeg Vikinglotto-millionær, sier kvinnen og ler.

Den andre spilleren som stakk av med Vikinglotto-millionen er en mann fra Trondheim. Norsk Tipping forsøkte gjentatte ganger å få kontakt med trønderen onsdag kveld. Norsk Tipping ringte også torsdag formiddag i håp om å komme i kontakt med mannen.

Har du flere ubesvarte anrop fra Norsk Tippings vinnernummer, 625 60000, da kan det være at du har blitt Vikinglotto-millionær.

Hvorfor maser Norsk Tipping sånn?

Vel, vi ønsker rett og slett å ta vare på kundene våre. Forestill deg at kontoen din plutselig har fylt seg med 1 million kroner. Hvordan hadde du håndtert dette? Det er ting vi blant annet snakker med vinnerne våre om. Dersom man vinner over 2 millioner kroner tilbyr vi også økonomisk veiledning. Dette er noe advokatene i Brækhus tar seg av, som har veiledet over 500 millionærer.

Vi ringer også for å forsikre oss om at pengene havner på riktig konto. Det har hendt at kundene våre har registrert feil kontonummer, blant annet eksmannen eller ekskona. Dersom det faktisk er feil kontonummer, rekker kunden å endre til riktig nummer, slik at premien havner der den skal. 

Vi ønsker også å høre hvordan det går med millionæren, deres reaksjoner og historier. Det er fritt frem om man ønsker å dele historien sin eller ei. Alle vinnersamtaler er helt unike, det er derfor vi spør om din - dersom du vinner.

Ved hjelp av en telefonsamtale får vi også bekreftet ovenfor vinneren at de faktisk har vunnet. Noe som stort sett faller i god jord hos de aller fleste vinnerne våre.

Men fortvil ikke. Er du en av de som ikke har mulighet til å ta telefonen, ikke ønsker å snakke med oss eller av andre grunner ikke kommer i kontakt med oss - du vil likevel få premien din!

PS! Potten er rundt 83 millioner kroner

Dersom du klarer å få 6+1 rette onsdag 7. august - ja, da kan du vinne ca. 83 millioner kroner.

Kanskje vi snakkes på onsdag? Lykke til!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler