vikinglottovinnerhistorie

Vikinglotto: To nordmenn med seks rette

Ingen spillere klarte å gjette seg frem til den komplette tallrekka, men to nordmenn prikket inn seks rette. Dermed delte de andrepremiepotten.

VIKINGLOTTO: To norske spillere hadde denne tallrekka på sin kupong.Pie-Christine Skagsoset Norseng
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:13. september 2022Endret:3. januar 2023

Det er ingen enkel kunst å tippe seg frem til den riktige tallrekka i Vikinglotto, men to nordmenn fikk seks rette og delte dermed 1,2 millioner kroner.

Delte andrepremiepotten

To menn fra hver sin del av landet sikret seg en solid premie i Vikinglotto onsdag kveld. De heldige vant 610 375 kroner hver:

  • En mann i 30-årene fra Bergen, Vestland

  • En mann i 40-årene fra Loppa, Troms og FinnmarkNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tallrekka

Dette er tallene som ble trukket ut 14. september (i stigende rekkefølge):

3 - 22 - 26 - 28 - 30 - 31 

Vikingtall: 5

Her kan du se alle resultater i Vikinglotto

Supertrekning i Lotto lørdag

Førstkommende lørdag er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Neste ukes potter

Onsdag 21. september er det estimert at førstepremiepotten vil være på rundt 42 millioner. Andrepremiepotten anslås å være på ca. 1,2 millioner kroner.

SE VIDEO: Slik reagerte ekteparet fra Drammen da de vant 124 millioner kroner

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler