vikinglottovinnerhistoriefremside

Vikinglotto-potten oppe i ca. 130 mill.

Både første- og andrepremiepotten fikk stå urørt etter onsdagens trekning. Det betyr at de begge gjør et byks før neste trekning onsdag 27. september.

ONSDAGENS REKKE: Dette er tallene som ble trukket ut under onsdagens Vikinglotto-trekning på Hamar.Foto: Line Troller
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:20. september 2023

Ingen verken her til lands eller i det store utland klarte å sikre seg førstepremiepotten onsdag 20. september. Dermed får den enda litt mere tid til å legge på seg, og vil være oppe i ca. 130 millioner kroner før neste trekning onsdag 27. september.

Andrepremiepotten fikk også stå urørt og vil være oppe i ca. 2,8 millioner kroner.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

To førstepremievinnere på to uker

Vi skal tilbake til onsdag 2. august for å finne siste gang noen hadde alle 6+1 rette i Vikinglotto. Den gang var det en dansk alenevinner som sikret seg førstepremiepotten på over 33,4 millioner kroner.

For å finne siste gang vi fikk en norsk førstepremievinner må vi også tilbake til i sommer — nærmere bestemt onsdag 26. juli. Kun én uke før den danske vinneren stakk av med førstepremien, hadde en mann fra Viken alle 6+1 rette og sikret seg hele førstepremiepotten på over 105 millioner kroner.

– Jeg har drømt om å vinne én million eller to, men dette er helt rått. Jeg vet ikke hva jeg skal si, lo vinneren overraskende rolig da vi snakket med ham etter trekning.

Viking-rekka

Dette er tallene som ble trukket ut på Hamar onsdag kveld:

Vikinglotto
20. september 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 130 mill. på onsdag

Onsdag 27. september er det duket for månedens siste Vikinglotto-trekning. Førstepremiepotten vil som nevnt ligge på ca. 130 millioner kroner. Andrepremiepotten vil være på ca. 2,8 millioner kroner.

Blir dette kvelden «det skjer»? Vi sitter uansett klare med Telefonen fra Hamar og håper å få ringe nye millionvinnere.

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler