Vikinglotto-potten gjør et byks

Vikinglotto-potten gjør et byks

VIKINGLOTTO: Dette var tallrekka som ingen klarte å gjette.

Foto: Steinar Bjørnsson

Vikinglotto-potten gjør et byks

Ingen spillere hadde 6+1 riktige Vikinglotto-tall denne onsdagen. Det betyr at 1. premiepotten øker til ca. 84 millioner kroner neste uke. 

Sist uke delte to nordmenn 2. premiepotten og fikk litt over 700 000 kroner hver i premie. Onsdag 20. oktober var ingen spillere som rørte verken 1. eller 2. premiepotten. Det betyr at begge de gjeveste premiene legger på seg til neste uke. 

Vant 44 millioner mens hun sov

Sist gang vi fikk en norsk vinner i Vikinglotto var onsdag 22. september. Da var det en kvinne fra Troms og Finnmark som uvitende hadde tatt hele 1. premiepotten. Hun lå nemlig å sov da Norsk Tipping forsøkte å ringe henne, og tok ikke telefonen før dagen etter. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kostbare tall

Onsdag 20. oktober ble disse tallene trukket ut:

38 - 16 - 21 - 23 - 35 - 42

Vikingtall: 3

Les også: Spillevett: Er du risikotager eller realist?

Neste ukes premiepotter

Onsdag 27. oktober er det klart for en ny trekning i Vikinglotto. Siden ingen klarte å gjette seg frem til de riktige tallene denne onsdagen øker pottene. 1. premiepotten vil være på ca. 84 millioner kroner og 2. premiepotten er på ca. 2,8 millioner kroner. 

Lykke til!