lottovinnerhistorie

Vant 1 mill. i 7 på rad onsdag: - Si det en gang til!

Kvinnen fra Lørenskog var ikke lett å få tak i onsdag kveld, men på den fjerde oppringingen kunne vi overbringe gledesbudskapet: Du har vunnet 1 million kroner i 7 på rad!

NY MILLIONVINNER: Ingrid Roterud Mathisen og Lars Hulleberg kunne onsdag presentere millionvinner nummer tre i 7 på rad: En svært overrasket kvinne fra Lørenskog.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:31. oktober 2018Endret:2. januar 2023

Denne uka kan du bli Lotto-millionær 7 dager på rad! Fra mandag 29. oktober til søndag 4. november trekker vi ut en tilfeldig Lotto-spiller som vinner 1 million kroner. Alt du må gjøre for å være med i «7 på rad» er å ha en gyldig Lotto-kupong i perioden. 

LES OGSÅ: SLIK REAGERTE DEN FØRSTE MILLIONVINNEREN I 7 PÅ RAD

Rett på telefonsvarer

Gyldig Lotto-kupong hadde en kvinne fra Lørenskog. Men hun skulle vise seg å bli litt vanskelig å få tak i. Programleder Lars Hulleberg i Norsk Tippings 7 på rad-sending ringte flere ganger - uten å få svar. 

Rett før han skulle på sending på Norsk Tipping sine Facebook-sider, gjorde han et nytt forsøk. Og da - på det fjerde forsøket - møtte han en svært overrasket millionvinner i den andre enden. 

- Kjære Gud!

- Kjære Gud! Si det en gang til, så mannen og vennen min kan høre deg, jublet kvinnen fra Lørenskog da hun fikk million-beskjeden.

LES OGSÅ: Lotto-millionær på en tirsdag: - Jeg er målløs!

Den gode stemningen fortsatte nok garantert utover kvelden - og det ble en aldri så liten feiring også. 

- Vi har satt oss ned med kaffe og hjemmelagde wienerbrød, så dette passet bra!, sa en sprudlende vinner. 

Vinneren fra Lørenskog hadde for øvrig levert en femukerskupong på mobil for et par uker siden. 

Spill Lotto her!

 10.000 kroner ekstra i lommeboka

Med millionvinneren annonsert fortsatte premiefesten i studio på Hamar. Blant tusenvis av påmeldte var det én som fikk muligheten delta på direkten i studiokonkurransen på Facebook. Sveinung Johan Størkersen fra Karmøy hadde registrert seg på lotto.no, og ble trukket ut til å velge mellom de sju kulene i studio - som inneholder premier fra 10.000 til 100.000 kroner. 

Vestlendingen valgte kule nummer 7 under vår direktesending på Facebook. En takknemlig og glad innringer kunne dermed nyte onsdagskvelden med 10.000 kroner ekstra.

- Det blir nok ingen voldsom feiring i kveld. Det er jo jobb i morgen, kommenterte den heldige vinneren av live-trekningen.

 VANT PÅ DIREKTEN: Sveinung Johan Størkersen (Foto: Privat)

Har du lyst til å spille om inntil 100.000 kroner i vår studiosending? Da kan du melde deg på 7 på rad, følge direktesendingene på Facebook og vente på Telefonen fra Hamar. Lykke til!

(Vinnersannsynlighet for den daglige milliontrekningen: ca. 1:16 mill per rekke. Vinnersannsynlighet for konkurransen i direktesendingen på Facebook: 1:antall deltakere)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler